طرز تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
سوپ خانگی به همراه سبزیجات فواید زیادی دارد و بر اساس گفته متخصین تغذیه، سوپ یک وعده غذایی یا میان وعده ی عالی است.اگر شما دوست دارید در میان انواع سوپ های مقوی، همچنان به دنبال تنوع بگردید ما به شما سوپ آرد ذرت و اسفناج را پیشنهاد میدهیم که بسیار خوشمزه و دلچسب است

فراشپز- “سوپ آرد ذرت و اسفناج” از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که آشپزخانه نمناک دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
سوپ خانگی به همراه سبزیجات فواید زیادی دارد و بر اساس گفته متخصین تغذیه، سوپ یک وعده غذایی یا میان وعده ی عالی است.اگر شما دوست دارید در میان انواع سوپ های مقوی، همچنان به دنبال تنوع بگردید ما به شما سوپ آرد ذرت و اسفناج را پیشنهاد میدهیم که بسیار خوشمزه و دلچسب است
مواد لازم برای سوپ آرد ذرت و اسفناج
- اسفناج :3 پیمانه
- سیر :3 حبه
- آرد ذرت :1/2 پیمانه
- لیمو ترش :1 عدد
- پنیر پارمزان :1/2 پیمانه
- روغن زیتون:1/2 پیمانه
- نمک :1 قاشق چای خوری
- فلفل :به میزان لازم
روش تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
مرحله اول: برای درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج ابتدا اسفناج ها را درشت خرد کنید.بعد سیر را رنده کنید ، لیمو را به صورت حلقه ای به 4 قسمت برش بزنید و پنیر را هم رنده کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ آرد ذرت و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: پارسی دی