طرز تهیه سوپ مرغ و پارمزان

این غذا، تلفیقی از یک غذای اصلی کلاسیک با یکی از انواع سوپ مقوی است. این سوپ علاوه بر طعم لذیذ، از نظر ارزش غذایی نیز بسیار کامل است. مرغ منبع پروتئین، پاستا و اسفناج منبع فیبر هستند و همین باعث می‌شود که این غذا هم سیرکننده و هم مغذی باشد.

طرز تهیه سوپ مرغ و پارمزان

فراشپز- سوپ مرغ و پارمزان یکی از غذاهای خوش‌طعم ایتالیایی است که دقیقا همان طعم و مزه‌ی یک غذای کلاسیک به اسم «چیکن پارمزان» را دارد. موادی که در کنار هم در این غذا استفاده می‌شوند، همگی بسیار خوش‌طعم هستند و نتیجه‌ی استفاده از تمام آنها در یک سوپ، باعث به وجود آمدن یک غذای گرمِ عالی برای روزهای سرد سال می‌شود. بنابراین زمانی که هوس غذایی کلاسیک با حال و هوایی تازه و متفاوت دارید، سوپ مرغ و پارمزان انتخابی ایده‌آل است. پارمزان در این غذا تنها برای تزئین استفاده می‌شود و لایه‌ای ترد روی سوپ به وجود می‌آورد.

این غذا، تلفیقی از یک غذای اصلی کلاسیک با یکی از انواع سوپ مقوی است. این سوپ علاوه بر طعم لذیذ، از نظر ارزش غذایی نیز بسیار کامل است. مرغ منبع پروتئین، پاستا و اسفناج منبع فیبر هستند و همین باعث می‌شود که این غذا هم سیرکننده و هم مغذی باشد. در ادامه، طرز تهیه این سوپ، نکاتی کاربردی و جایگزین‌های پیشنهادی برای مواد اولیه آورده شده است تا بتوانید بر اساس مواد موجود در آشپزخانه، این غذا را آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و پارمزان

    ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر

    ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان (هر کدام حدود ۲۲۵ گرم)

    ۲ قاشق چای‌خوری ادویه ایتالیایی

    ½ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

    ۱ عدد پیاز زرد متوسط، خردشده (حدود ۲ پیمانه)

    ۲ قاشق غذاخوری سیر ریز خردشده

    ½ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خردشده

    ۶ پیمانه آب مرغ بدون نمک

    ۱ قوطی گوجه خردشده بدون نمک

    ۲ پیمانه پاستای پنه سبوس‌دار

    ¾ قاشق چای‌خوری نمک

    ۱ بسته اسفناج تازه (حدود ۵ پیمانه فشرده)

    ⅓ پیمانه ریحان تازه خردشده + مقداری برای تزیین

    ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

    ¾ پیمانه چیپس پارمزان خردشده (حدود ۳۵ گرم)

طرز تهیه سوپ مرغ و پارمزان

41

در ادامه طرز تهیه این سوپ مفید و سیرکننده را یاد می‌دهیم تا آن را به لیست غذاهایی که در فصل سرما باید تهیه کرد، اضافه کنید.

مرحله اول: سرخ کردن مرغ

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سینه‌های مرغ را با ۱½ قاشق چای‌خوری چاشنی ایتالیایی و ¼ قاشق چای‌خوری فلفل مزه‌دار کرده و از هر طرف حدود ۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس آن را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر

پیاز را به همان قابلمه اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر، فلفل قرمز خردشده و باقیمانده چاشنی ایتالیایی را بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد دیگر

آب مرغ، گوجه خردشده و مرغ سرخ‌شده را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس پاستا، نمک و باقیمانده فلفل را بریزید. حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا پاستا نرم شود و دمای داخلی مرغ به ۷۴ درجه سانتی‌گراد (۱۶۵°F) برسد.

42

مرحله چهارم: ریش‌ریش کردن مرغ و افزودن آن به سوپ

قابلمه را از روی حرارت بردارید. مرغ را خارج کرده، با دو چنگال ریش‌ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. اسفناج و ریحان را اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید تا اسفناج نرم شود. در پایان، سرکه قرمز را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله آخر: سرو سوپ

سوپ را در کاسه‌ها بریزید، روی هر کاسه مقداری چیپس پارمزان بریزید و در صورت تمایل با ریحان تازه تزیین کنید.

نکات کلیدی در تهیه سوپ مرغ و پارمزان

    اگر مرغ را قبل از جوشاندن کمی تفت دهید، رنگ طلایی و طعم بهتری پیدا می‌کند.

    می‌توانید به جای گوجه خردشده از سس مارینارای کم‌نمک آماده استفاده کنید تا زمان آماده‌سازی کمتر شود.

    به جای اسفناج می‌توان از کلم خردشده استفاده کرد. برای خرید پاستا هم انواع کوتاه سبوس‌دار مثل پنه انتخاب خوبی است.

نکات تغذیه‌ای در مورد سوپ مرغ و پارمزان

سینه مرغ منبع خوبی از پروتئین بدون چربی است و به ساخت و حفظ عضلات کمک می‌کند. استفاده از گوجه خردشده بدون نمک باعث می‌شود میزان سدیم غذا کمتر شود و این موضوع برای حفظ فشار خون سالم اهمیت دارد. اسفناج نیز سرشار از ویتامین A است که نقش مهمی در سلامت چشم‌ها دارد؛ پختن آن در انواع سوپ برای سرماخوردگی کمک می‌کند مقدار بیشتری از این ویتامین دریافت شود. همچنین چیپس پارمزان با داشتن پروتئین بالا و کربوهیدرات کم، بافتی ترد و طعمی عمیق به غذا می‌دهد و برای افرادی که باید قند خون خود را کنترل کنند انتخاب مناسبی است.

43

سوالات متداول

می‌توان سوپ پارمزان مرغ را از قبل آماده کرد؟

بله، این سوپ را می‌توان در ظرف‌های دربسته تا سه روز در یخچال نگه داشت. هنگام گرم کردن دوباره روی اجاق یا در مایکروویو، ممکن است سوپ کمی غلیظ شده باشد، زیرا پاستا مایع را جذب می‌کند. در این صورت می‌توانید کمی آب یا عصاره مرغ به آن اضافه کنید. چیپس‌های پارمزان را بهتر است درست قبل از سرو روی سوپ بریزید تا تردی و طعم خود را حفظ کنند.

چطور راحت‌ترین روش ریش‌ریش کردن مرغ را انجام دهیم؟

مرغ را وقتی هنوز گرم است با دو چنگال ریش‌ریش کنید. یکی از چنگال‌ها برای نگه داشتن مرغ و دیگری برای جدا کردن گوشت استفاده می‌شود.

با سوپ پارمزان مرغ چه چیزی می‌توان سرو کرد؟

این سوپ به تنهایی غذای کاملی است، اما همراه کردن آن با یک سالاد تازه و سبز یا تکه‌ای نان سیر، نان رول یا نان استیک باعث می‌شود وعده غذایی کامل‌تر و متنوع‌تر شود.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

ارسال نظر