دستور پخت دوروم مرغ ترکی؛ ساندویچی محبوب برای شام​

شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با فیله مرغ یا گوشت فیله شده تهیه کنید. این غذا خیلی سریع تهیه شده و می‌توانید با سیب زمینی سرخ شده میل کنید.

دستور پخت دوروم مرغ ترکی؛ ساندویچی محبوب برای شام​

فراشپز- ساندویچ ها یکی از راحت ترین و ساده ترین نوع آشپزی هستند که شما می توانید برای شام و نهار تهیه کنید. اما دوروم در زبان ترکی یعنی لقمه یکی از ساندویچ های بسیار معروف ترکیه ای اسن که با دونر گوشت یا مرغ استفاده می شود و در نان پیتا سرو می شود.

شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با فیله مرغ یا گوشت فیله شده تهیه کنید. این غذا خیلی سریع تهیه شده و می‌توانید با سیب زمینی سرخ شده میل کنید. 

کانال فراشپز در تلگرام

مواد لازم

نان پیتا ۴ عدد
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
کاهو به مقدار لازم
خیارشور ۱ عدد
سیر ۱ حبه
لیموترش ۱ دد
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه دوروم مرغ

مرحله اول: تفت دادن فیله مرغ

فیله مرغ را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و کمی نمک و فلفل سیاه و زعفران بزنید و خوب ماساژ دهید. داخل تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود و بعد فیله مرغ را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید حتما حرارت را بالا بگیرید تا مرغ ها حسابی پخته و نرم شود می توانید از تابه گریل استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی سس

خیارشور را بشورید و رنده کنید و به همراه سس مایونز و سیر رنده شده و آب تازه لیمو و کمی نان و فلفل سیاه را باهم ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه سیب زمینی سرخ شده

در ادامه سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن و نمک و زردچوبه تفت دهید تا سرخ و طلایی شود و بعد داخل آبکش قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.

مرحله چهارم: تهیه دورم مرغ

در ادامه نان پیتا را داخل یک بشقاب گرد قرار دهید و کمی از سس تهیه شده روی نان بزنید و بعد فیله مرغ را به همراه سیب زمینی و کاهو و پیاز خلالی شده روی مرغ قرار دهید و کمی مجدد سس بزنید و نان را به شکل دلخواه لقمه کنید. نوش جان

 

فوت و فن های دستور پخت دوروم مرغ

  1. می توانید از گوشت پخته شده استفاده کنید.
  2. بهتر است برای تفت دادن مرغ از کره استفاده کنید تا مرغ طعم بهتری داشته باشد.
  3. موقع سرخ کردن حرارت باید نسبتا بالا باشد تا آب نندازد.
  4. به دلخواه می توانید از فلفل کاپی یا کلم خرد شده نیز استفاده کنید.
  5. می توانید برای سرو از نان باگت یا پیتا استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

ارسال نظر