طرز تهیه کاسرول بروکلی و پنیر

در ادامه طرز تهیه کاسرول بروکلی و پنیر را به اشتراک می‌گذاریم تا بتوانید به راحتی آن را به عنوان یک شام دلچسب در برنامه هفته قرار دهید و از خواص بروکلی در وعده‌هایی غذایی بهره‌مند شوید.

طرز تهیه کاسرول بروکلی و پنیر

فراشپز- کاسرول بروکلی و پنیر یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب در ماه‌های سرد سال است که می‌تواند یک شام دلچسب و سریع برای روزهای معمولی باشد. این غذا با موادی ساده مانند بروکلی، پنیر چدار و چند ماده دیگر درست می‌شود و به همین خاطر، انتخابی مطمئن و برای زمانی است که خانواده‌هایی به دنبال غذایی پرفایده، خوش‌طعم و در عین حال آسان باشند.

در ادامه طرز تهیه کاسرول بروکلی و پنیر را به اشتراک می‌گذاریم تا بتوانید به راحتی آن را به عنوان یک شام دلچسب در برنامه هفته قرار دهید و از خواص بروکلی در وعده‌هایی غذایی بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای تهیه کاسرول بروکلی و پنیر

    ۹۰۰ گرم گلچه بروکلی

    ۲ برش بیکن ضخیم، خرد شده

    ۵ عدد تخم مرغ بزرگ

    یک‌سوم پیمانه آرد سفید

    نصف پیمانه خامه پرچرب

    یک پیمانه شیر پرچرب

    ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده

    نیم قاشق چای‌خوری نمک

    ۲ قاشق چای‌خوری خردل دیژون

    ۲۲۵ گرم پنیر چدار رنده‌شده

روش پخت کاسرول بروکلی و پنیر

این دستور دیگر نسخه معمولی و تکراری کاسرول بروکلی و پنیر نیست و با دنبال کردن مراحل آن، نگاه تازه‌ای به این غذای کلاسیک پیدا خواهید کرد.

مرحله اول: بلانچ کردن بروکلی

در یک قابلمه بزرگ آب نمک‌دار را بجوشانید و گلچه‌های بروکلی را داخل آن بریزید. سه تا پنج دقیقه زمان کافی است تا کمی نرم شوند اما بافت خود را حفظ کنند. پس از آبکش کردن، بروکلی را با آب سرد بشویید تا روند پخت متوقف شود. اما قبل از بخارپز کردن کلم بروکلی، لازم است با روش شستن بروکلی آشنا شوید تا این سبزی را برای تهیه این غذا به خوبی آماده کنید.

31

مرحله دوم: پخت بیکن

در حالی که آب برای بروکلی گرم می‌شود، بیکن را در تابه‌ای روی حرارت متوسط بپزید تا رنگ بگیرد ولی ترد نشود. بیکن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی جذب شود.

مرحله سوم: گرم کردن فر و آماده کردن ظرف

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و ظرفی با گنجایش حدود دو و نیم لیتر را چرب کنید.

مرحله چهارم: تهیه مایه تخم مرغ

در یک کاسه، تخم مرغ‌ها را با آرد مخلوط کنید. خامه و شیر را اضافه کنید تا ترکیبی یک‌دست به دست آید. فلفل سیاه، نمک و خردل دیژون را اضافه کنید. حدود یک‌سوم پنیر چدار را نیز وارد مخلوط کنید.

مرحله پنجم: چیدن مواد

بروکلی را در ظرف آماده بریزید و هنگام پخش کردن، بخشی از پنیر را روی آن بپاشید. بیکن را روی سطح بروکلی پخش کنید. مایه تخم مرغی را روی مواد بریزید و ظرف را کمی تکان دهید تا مایه به همه بخش‌ها برسد. در پایان، باقی پنیر را روی سطح غذا بریزید.

مرحله آخر: پخت کاسرول

کاسرول را در فر قرار دهید و آن را تا زمانی بپزید که کاملا سفت و یک‌دست شود. بسته به عمق ظرف، این مرحله بین بیست و پنج تا چهل دقیقه زمان می‌برد. هنگامی که سطح غذا رنگی طلایی پیدا کرد، اگر احتمال سوختن وجود داشت، پوشاندن ظرف با فویل کمک می‌کند رنگ آن ثابت بماند. اگر این دستور برایتان کاربردی بود، ثبت نظر و امتیاز می‌تواند به دیگران در انتخاب این غذا کمک کند.

32

در تهیه کاسرول بروکلی و پنیر از بروکلی تازه استفاده کنیم یا یخ‌زده؟

در این دستور، بروکلی تازه نتیجه‌ی پخت دقیق‌تر و بافت بهتری ایجاد می‌کند. اما با این حال اگر از بروکلی یخ‌زده استفاده می‌کنید، کافی است آن را برای مدت کوتاهی (حدود نیمی از زمانی که روی بسته نوشته شده) در مایکروویو گرم کنید. این مقدار گرم کردن تنها برای از بین بردن یخ‌زدگی است و ادامه‌ی پخت در فر انجام می‌شود.

نگهداری و گرم کردن دوباره کاسرول بروکلی و پنیر

این غذا را مانند کوکو کلم بروکلی می‌توان تا پنج روز در یخچال نگه داشت، به شرط آنکه ظرف کاملا بسته باشد. برای مصرف دوباره، برش‌های جداگانه را در مایکروویو گرم کنید. اگر کل کاسرول را می‌خواهید دوباره گرم کنید، آن را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. حدود بیست تا سی دقیقه زمان نیاز است تا حرارت به طور یکنواخت در غذا پخش شود.

فریز کردن کاسرول بروکلی و پنیر

اگر قصد دارید کل غذا را پس از پخت منجمد کنید:

    بهتر است پیش از پخت، ظرف را با فویل بپوشانید و فویل را تا لبه‌ها بالا بیاورید. پس از پخت، اجازه دهید غذا کاملا خنک شود. سپس سطح آن را با همان فویل بپوشانید و ظرف را در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.

    وقتی کاسرول منجمد شد، آن را از ظرف خارج کنید و فویل را محکم دور آن ببندید. یک لایه فویل دیگر نیز اضافه کنید تا هوا وارد نشود. این بسته‌بندی را می‌توان تا سه ماه در فریزر نگه داشت.

    برای استفاده، لایه بیرونی فویل را باز کنید و کاسرول منجمد را به ظرف اصلی برگردانید. آن را در یخچال قرار دهید تا به آرامی یخ‌زدایی شود. سپس در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد، حدود بیست تا سی دقیقه، گرم کنید.

اگر می‌خواهید برش‌های جداگانه را منجمد کنید:

هر برش را ابتدا در سلفون و سپس در فویل بپیچید. این بسته‌ها نیز تا سه ماه قابل نگهداری هستند. برای مصرف دوباره، برش‌ها را در یخچال یخ‌زدایی کنید و سپس در مایکروویو یا فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید تا حرارت‌گیری کامل انجام شود.

منبع: مجله اسنپ اکسپرس

ارسال نظر