فراشپز- “شیرینی اتریشی” ضمن اینکه درست کردنش راحت است بسیار خوش طعم بوده و ماندگاری بالایی دارد و در مدت زمان کمی پخته و آماده میشود.
مواد لازم برای درست کردن شیرینی اتریشی:
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
زردة تخم مرغ: ۴ عدد
مارگارین نرم شده: ۲۰۰ گرم
اسانس وانیل (مایع): ۳ قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای تزیین: ۵۰ گرم
شکلات تختهای آب شده: ۵۰ گرم
طرز تهیه شیرینی اتریشی:
فر را با حرارت ۱۳۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس مارگارین نرم شده را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
زرده تخم مرغ را با مایع وانیل مخلوط کنید و بعد به مخلوط مارگارین و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.
آرد را کم کم بر روی مایه الک کنید و مرتب هم بزنید تا آرد به خورد بقیه مواد برود.
بعد از اینکه خمیر نرم و یکدستی به وجود آمد آن را داخل قیفی که ماسوره کنگر دار یک سانتی متری دارد بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را با فاصله و به شکل انگشتهای ۶ سانتی در سینی بچینید.
سپس سینی را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. بعد از اینکه شیرینیها خنک شدند آنها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی اتریشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
شیرینی اتریشی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک