فراشپز- جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی همراه ما باشید.

جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی یکی از روش‌های بسیار خوشمزه و ساده جوجه کباب می‌باشد که شما می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این جوجه کباب خوشمزه با سس مخصوص مرینت می‌شود و شما می‌توانید به راحتی مواد را از شب قبل مزه دار کنید و سریع به سیخ بزنید و برای شام یا نهار تهیه کنید.

شما می‌توانید جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را در فر نیز تهیه کنید و از سیخ فلزی نیز استفاده کنید. جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد، زیرا قرار دهید یک روش مزه دار کردن فوق العاده جوحه کباب را به شما یاد دهیم. طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید سینه یا ران مرغ را به دلخواه به صورت مکعبی خرد کنید. می‌توانید از ترکیب هر دو استفاده کنید و یا فقط از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید که این کاملا دلخواه است و یا حتی می‌توانید یک مرغ کامل را به جوجه کبابی خرد کنید و مزه دار کنید.

مرحله دوم: تهیه مواد مرینت

داخل یک کاسه بزرگ که مرغ‌ها جا شوند باید سس مخصوص مرینت کردن را تهیه کنید. ماست را به همراه سیر رنده شده و روغن زیتون و سرکه و رب و عسل و ادویه‌های گفته شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست و خوش عطری بدست بیاید. اگر می‌خواهید از مقدرا مرغ بیشتری استفاده کنید باید مقدار مواد مرینت را بیشتر کنید تا جوجه به خوبی مزه دار شود.

مرحله سوم: مرینت کردن جوجه

بعد در ادامه باید مرغ‌های خرد شده را داخل سس مرینت بریزید و هم بزنید تا همه مرغ‌های حسابی مخلوط شود. سپس روی کاسه را بپوشانید و برای ۲ ساعت در یخچال زمان دهید تا مزه دار شود.

مرحله چهارم: پخت جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی و فر

بعد از ۲ ساعت باید مرغ‌ها را روی سیخ فلزی یا چوبی بزنید و به دلخواه می‌توانید لای آن از فلفل دلمه و پیاز نیز استفاده کنید و داخل تابه رژیمی قرار دهید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا خوب پخته شود و سیخ را بچرخانید تا حسابی مغز پخت شود و یا می‌توانید به سیخ فلزی بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که طلایی و برشته شدن بگذارید تا پخته شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی خوشمزه و نرم

در صورت تمایل می‌توانید از گوجه فرنگی نیز به روی سیخ‌ها استفاده کنید.

روی ذغال یا منقل نیز می‌توانید این جوجه کباب را تهیه کنید.

اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید نیم ساعت سیخ‌ها را داخل آب قرار دهید تا نسوزد.

منبع: پارسی‌دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *