فراشپز- این روزها انواع پخت غذاهای رژیمی باعث شده تا دیگر محدودیتی در رژیم غذایی وجود نداشته باشد و با کمترین زمان می توان یک غذای رژیمی پر کالری تهیه کرد.

افراد رژیمی حتی در پخت املت، این غذای خوشمزه محدودیت ندارند و با کمترین و البته سالم‌ترین مواد می‌توانند املتی کم کالری و کاملا خوشمزه تهیه کنند. املت‌هایی مانند املت اسفناج و نخود فرنگی جزو این املت‌ها هستند.

املت اسفناج

مدت زمان آماده‌سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

اسفناج:۴۰۰گرم

تخم مرغ: ۴عدد

کره: یک قاشق غذاخوری

پاپریکا : یک ‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی

روش تهیه:

۱: اسفناج‌ها را خرد کنید. و کره را داخل تابه بریزید تا به حالت مایع درآید. سپس اسفناج‌ها را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

۲: تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کرده و با چنگال هم بزنید.

۳: ماده تخم‌مرغ‌ها را روی اسفناج‌ها بریزید. در ادامه بگذارید تا املت سفت و منسجم شود.

۴: پس از اینکه املت تقریبا پخته شد، پودر پاپریکا را روی آن بریزید.

نکته: مصرف این املت باعث کاهش فشارخون، کنترل قند خون و کاهش سطح کلسترول خون شده و در نتیجه، باعث پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.

املت نخود سبز

مدت زمان آماده‌سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

نخودسبز پخته یا نیمه‌آماده:یک لیوان

تخم‌مرغ: ۴ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱: تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. با چنگال بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کف کنند.

۲: داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس تخم‌مرغ‌های زده‌شده را داخل ‌تابه بریزید و پخش کنید.

۳: نخودفرنگی‌های پخته شده را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا نخودسبزها پخش شوند. سپس صبر کنید تا املت خودش را بگیرد.

۴: پس از اینکه املت سفت شد، آن را تا نیمه تا کنید. بگذارید تا یک طرف املت طلایی شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید سبزیجات دیگر مانند اسفناج و گوجه‌فرنگی را نیز به املت نخودسبز بیفزایید.

منبع:  همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *