فراشپز- پیازچه‌پلو را درست کنید و یک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:

برنج: دو پیمانه
گوشت مرغ چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
هویج پخته: یک عدد
فلفل دلمه‌ای نگینی شده: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:

۱. ابتدا برنج را آبکش و دم می‌کنیم، مرغ‌ها را می پزیم و با فلفل دلمه‌ای و هویج پخته چرخ می‌کنیم.

۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می‌دهیم و به صورت توپ‌های کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت می‌دهیم.

۳. پیازچه‌ها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ می‌کنیم. به هنگام سرو، پیازچه‌ها را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و توپ‌های چرخ‌کرده را کنار غذا برای تزیین قرار می‌دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می‌کنیم. (می‌توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *