فراشپز- کرم پرتقالی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب آب پرتقال با شیر، تخم مرغ، شکر، خامه و… تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو،  دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گوارا است و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می‌کنند. کرم‌ها یا به صورت لایه میانی در کیک‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. دسر کرم پرتقال نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که به دلیل داشتن آب پرتقال عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و می‌توانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید. این کرم خوشرنگ و معطر برای شب یلدا یک انتخاب مناسب است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر کرم پرتقالی همراه ما باشید.

مواد لازم

پوست پرتقال: نصف پوست یک پرتقال کامل
آب پرتقال: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
خامه صبحانه: ۱۶۰ گرم
شیر: ۳۶۰ گرم
وانیل مایع یا شکری: ۱ قاشق چای‌خوری
شکر: ۶۰ گرم
پودر ژلاتین: ۲۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر و پوست پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا شیر کم کم داغ شود و شروع به جوشیدن ریز کند، سپس حرارت را کم کنید. زرده‌های تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم و رنگ و شفاف شود، سپس به شیر داغ اضافه کنید و مدام هم بزنید. در این مرحله ده دقیقه زمان نیاز است تا مدام مواد را هم بزنید تا خامی زرده تخم مرغ از بین برود.

در این فاصله پودر ژلاتین را با ۶۰ میلی لیتر آب سرد مخلوط کنید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا حالت اسفنجی پیدا کند، سپس آن را به مواد دسر اضافه کنید. در مرحله بعد خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است و کاملا روان شده همراه با آب پرتقال به مواد دسر اضافه کنید و هم بزنید. وقتی دسر به غلظت فرنی رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. اول دسر را از صافی رد کنید تا پوست پرتقال‌ها از دسر جدا شود، سپس دسر را داخل قالب موردنظرتان بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد، سپس دسر را از قالب خارج کنید.

برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و روی دسر را به دلخواه با تکه‌های پرتقال تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ برای درست کردن این دسر حتما خامه را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید و داخل ظرف بریزید و در دمای محیط قرار بدهید تا خامه کاملا روان و هم‌دمای محیط شود.

ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *