فراشپز- رولت فرانسوی که در واقع طرز تهیه یک صبحانه خوشمزه فرانسوی است پیشنهاد این بخش ازفراشپز است که با مواد اولیه ساده و به سرعت آماده می شود.
مواد لازم:
نان تست یا نان ساندویچ به تعداد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۳ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ قاشق غذا خوری
مواد داخل رولتها
پنیر خامهای
مربای آلبالو
سیب خرد شده
کره بادام زمینی
موز حلقه شده
ابتدا نانهای تست را با برش دادن وبا جدا کردن گوشهها آنها را به شکل مربع در آورد و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید.
پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولتها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نانها را رول کنید.
تخم مرغها را خوب زده و شیر را به آن اضافه میکنیم.
رولت های پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولتها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه میتوانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه رولت فرانسوی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد.
طرز تهیه رولت فرانسوی را میتوانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک