فراشپز- کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانیهاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژهای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ نیاز دارد؛ همچنین مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکوها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال میتوان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و… اشاره کرد که نشان دهنده تنوع این غذاست.
کوکو تن ماهی یکی از انواع خوشمزه و متنوع کوکوهاست که از ترکیب تن ماهی با پیاز، گوجه فرنگی، سبزی و تخم مرغ تهیه میشود که روش پخت بسیار سادهای دارد. این کوکو به دلیل داشتن تن ماهی در ترکیباتش ارزش غذایی بالایی دارد و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو تن ماهی در منزل با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این کوکو تقدیم شما خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کوکو تن ماهی
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
سبزی معطر (گشنیز، جعفری، ترخون): ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به تن ماهی
نکات مربوط به پیاز
طرز تهیه مرحله به مرحله کوکو تن ماهی
۲ ـ گوجه را پوست کنید و سپس به صورت نگینی خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
۳ ـ تن ماهی را بعد از جوشاندن و خنک شدن داخل یک صافی خالی کنید و با پشت قاشق فشار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
۴ ـ سبزی معطر را بعد از شستشو خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. اگر سبزی تازه در دسترس نداشتید، میتوانید از سبزی خشک معطر استفاده کنید.
۵ ـ آرد گندم + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + پودر سیر را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۶ ـ در مرحله آخر داخل یک ماهی تابه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا حسابی داغ شود؛ سپس مایه کوکو را داخل ماهی تابه بریزید و با کفگیر یا قاشق کاملا پخش کنید تا یکدست و صاف شود. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کوکو بپزد و برشته شود. وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر هم بپزد. کوکو تن ماهی خوشمزه شما آماده است که میتوانید آن را همراه با نان و سبزی خوردن میل کنید. نوش جان.