فراشپز- املت کلم بروکلی یکی از انواع خوراکیهای خوشمزه با طعم جدید و متفاوت میباشد که میتوانید برای وعده صبحانه یا شام استفاده کنید. املت بروکلی به دلیل وجود کلم بروکلی دارای خواص زیادی میباشد از جمله ویتامین c و آهن و منگنز و پتاسیم میباشد. کلم بروکلی یکی از سبزیجات کلمی میباشد که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. کلم بروکلی از این جهت در بین سبزیجات بسیار معروف است.
قطعا همه در زمانهایی که وقت کافی برای آشپزی ندارند و فقط میخواهند یک وعده غذایی سریع درست کنند سراغ املت میروند و املت بروکلی یک پیشنهاد ویژه برای این زمانها میباشد. هم سریع آماده میشود و هم بسیار مقوی و خوشمزه است. املت بروکلی میتواند یک صبحانه فوق العاده برای شما و کودکان باشد. امروز قصد داریم طرز تهیه املت بروکلی با قارچ و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
کلم بروکلی ۱ عدد
پنیر پیتزا ۳ ق غذا خوری
قارچ ۵ عدد
گوجه گیلاسی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه املت بروکلی با قارچ و پنیر
۱ مرحله اول: آماده سازی مواد
کلم بروکلی را بشورید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. بعد از این کلم بروکلی را روی تخته برش قرار دهید و آنها را خرد کنید. در یک کاسهای تخم مرغها را بشکنید و با چنگال خیلی خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید و آنها را کنار بگذارید.
۲ مرحله دوم: بخار پز کردن کلم بروکلی
کلم بروکلیهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و مقدار ۱/۵ لیوان آب داخل تابه بریزید و اجازه دهید کلم بروکلیها بخار پز شود. بعد از این که آب تابه تمام شد و بروکلیها بخار پز شد مقداری روغن بریزید و کلم بروکلیها را تفت دهید تا مقداری سرخ شود. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
۳ مرحله سوم: آماده سازی قارچ
در ادامه قارچها را بشورید و به دلخواه پوست روی قارچ را با کمک چاقو بگیرید. قارچها را اسلایس کنید و روی آنها نوک ق چای خوری آبلیمو بریزید و بدون افزودن روغن داخل یک تابه کمی تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی آن کشیده شود. سپس از روی حرارت برداربد.
۴ مرحله سوم: آماده سازی املت بروکلی
بعد از این که کلم بروکلیها تفت داده شدند. نوبت اضافه کردن تخم مرغها میباشد. تخم مرغها را به بروکلیهای تفت داده شده اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از چند دقیقه پنیر پیتزا و قارچ را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پنیر ذوب شود. بعد از این که پنیرها ذوب شدند کمی مواد را هم بزنید تا پنیرها به همه قسمت املت برود. سپس زیر شعله را خاموش کنید. املت بروکلی شما آماده است. در ظرف مناسب سرو کنید. گوجههای گیلاسی از قبل خرد شده را روی املت قرار دهید تا ترکیب رنگ املت و گوجه زیبایی خاصی به املت بدهد. نوش جان.
فوت و فنهای دستور پخت املت بروکلی
برای تزیین املت بروکلی میتوانید از مواد غذایی مختلف و جعفریهای خرد شده استفاده کنید.
میتوانید تخم مرغها را به صورت مستقیم داخل تابه بشکنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
برای شستن بروکلی دقت کنید که آن را به مدت چند دقیقه داخل ظرف پر آب قرار دهید تا گلهای آن کاملا شسته شود.
میتوانید از از پنیر فتا بجای پیتزا استفاده کنید.
افزودن قارچ دلخواه است.
منبع: پارسی دی