فراشپز- دوپیازه تن ماهی یک غذای ساده و راحت برای وعده ناهار و شام است که در مدت زمان کوتاهی می‌توانید آن را تهیه کنید. برای درست کردن دوپبازه تن ماهی کافی است پیاز داغ را آماده کرده و سپس تن ماهی را بعد از جوشاندن به پیاز داغ اضافه کنید. با افزودن ادویه‌ها و چاشنی‌های لازم دوپیازه تن ماهی، آماده است. در این مطلب طرز تهیه دوپیازه تن ماهی به همراه نکات مهم در طبخ آن خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه دو پیازه با تن ماهی

مواد اولیه 

پیاز ۴ عدد متوسط

تن ماهی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

نان (برای سرو غذا) به مقدار لازم

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: ۳۰ دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت دو پیازه تن ماهی: ۱۵ دقیقه

مراحل طرز تهیه دوپیازه تن ماهی سریع و فوری

دو پیازه تن ماهی یک غذای اقتصادی است که به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد. این غذای خوشمزه با تن ماهی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توانید آماده کنید.

مرحله اول: تن ماهی را بجوشانید

در اولین قدم از طرز تهیه دوپیازه تن ماهی، یک قابلمه را از آب پر کنید. دو عدد تن ماهی را داخل قابلمه پر از آب قرار دهید و آنها را روی حرارت بگذارید. حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و اجازه دهید تن ماهی نیم ساعت روی حرارت بجوشد.

مرحله دوم: پیاز داغ آماده کنید

در فاصله‌ای که تن ماهی روی حرارت می‌جوشد شما فرصت کافی برای آماده کردن پیاز داغ دارید. چهار پیاز متوسط را پوست بگیرید. پیاز‌ها را زیر شیر آب به خوبی بشوئید و سپس آنها را با یک چاقوی تیز به صورت خلالی درشت خرد کنید.

یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و در آن مقدار لازم از روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود و بعد پیاز‌های خلالی را به آن اضافه کنید. پیاز‌ها را تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید

در ادامه طرز تهیه دوپیازه تن ماهی، یک قاشق رب گوجه فرنگی را به تابه روی حرارت اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت بدهید تا رنگش باز شود و از خامی بیفتد. بعد از آن نوبت به افزودن ادویه می‌رسد. ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه را نیز در روغن تفت دهید تا عطرشان بلند شود و از خامی دربیایند. همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شوند.

مرحله چهارم: تن ماهی را اضافه کنید

تن ماهی را از روی حرارت بردارید و از داخل قابلمه بیرون بیاورید. درب تن ماهی را باز کنید، روغن آن را جدا کرده و گوشت آن را به ترکیب پیاز داغ و ادویه اضافه کنید. با نوک قاشق کمی تن ماهی را باز کنید تا به صورت ریش ریش در آید. سپس همه مواد را مجددا با یکدیگر هم بزنید تا پیاز داغ و ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی کاملا به خورد تن ماهی بروند. در این مرحله از طرز تهیه دوپیازه تن ماهی حرارت را کم کنید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد و مزه‌ها به خورد هم بروند.

مرحله نهایی: دو پیازه تن ماهی را سرو کنید

به همین سادگی دوپیازه با تن ماهی شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب بکشید. این غذا را به همراه نان سرو کنید و از آن لذت ببرید.

نکات مهم در طرز تهیه دوپیازه تن ماهی خوشمزه

دو پیازه تن ماهی با سیب زمینی هم می‌توانید درست کنید. در این روش، یک یا دو سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس آنها را در روغن تفت دهید و در کنار دو پیازه تن ماهی سرو کنید.

در طرز تهیه خوراک تن ماهی، تن ماهی را حتما از قبل بجوشانید و سپس در تهیه غذا استفاده کنید.

تن ماهی را هنگام تفت دادن زیاد هم نزنید، چون باعث می‌شود گوشت تن ماهی خرد شود.

از آویشن و فلفل قرمز نیز بنا به ذائقه خود می‌توانید در تهیه دو پیازه با تن ماهی استفاده کنید.

پیاز‌ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید. در این غذا پیاز‌ها باید درشت باشند و به اصطلاح زیر دندان بیایند.

بهتر است پیاز‌ها را زیاد سرخ نکنید. در همین اندازه که سبک و شیشه‌ای شوند کافی است.

اگرچه این غذا را معمولا به عنوان یک غذای نونی تهیه می‌کنند، اما برخی از افراد آن را با برنج نیز سرو می‌کنند. اگر تمایل داشته باشید می‌توانید این غذا را با برنج نیز میل کنید.

دوپیازه تن ماهی را به عنوان یک غذای دانشجویی نیز می‌توان آماده کرد.

فوت و فن‌های خوشمزه شدن دو پیازه با تن ماهی

آیا می‌توان از مواد اولیه دیگری نیز در ترکیب دوپیازه تن ماهی استفاده کرد؟

بله، شما می‌توانید مطابق با ذائقه خود ترکیبات متفاوتی را برای تهیه دوپیازه تن ماهی استفاده کنید. به طور مثال در برخی از دستور پخت‌ها از فلفل دلمه‌ای نگینی و سیب زمینی نگینی نیز استفاده شده است. کافی است این مواد را نیز با پیاز داغ تفت دهید و سپس تن ماهی را اضافه کنید.

چرا تن ماهی را قبل از استفاده باید حتما جوشاند؟

علت جوشاندن تن ماهی به نوعی باکتری کشنده مربوط می‌شود. این باکتری عامل ایجاد نوعی مسمومیت کشنده به نام «بوتولیسم» است. جوشاندن تن ماهی تنها راهی است که می‌تواند این باکتری‌های مضر را از بین ببرد.

منبع: افق کوروش

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *