فراشپز- کرپ نوعی خمیر نازک، پهن و گرد است که برای درست کردن آن از مخلوط آرد، تخم‌مرغ، شیر و کره استفاده می‌شود. داخل کرپ را با مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، میوه و خامه پر می‌کنند و آن را رول یا فولد می‌کنند. ما امروز در ایران کوک طرز تهیه نوعی کرپ به نام کرپ مرغ پنیری را آموزش می‌دهیم.

کرپ مرغ پنیری غذایی بدون نان و برنج است و می‌توانید آن را برای شام یا ناهار سرو کنید. این غذای مقوی و سبک را می‌توانید در وعده صبحانه نیز میل کنید.

مواد اولیه

آرد ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ لیوان

سینه مرغ ۲ عدد

پنیر پیتزا ۱/۲ لیوان

پیاز ۲ عدد

فلفل، نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری

مرحله اول

سینه‌های مرغ را با یک پیاز و مقداری آب بپزید و به تکه‌های کوچک خرد کنید (می‌توانید از گوشت ران مرغ هم استفاده کنید).

مرحله دوم

پیاز دوم را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در ادامه نمک، فلفل و مرغ را به پیاز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد داخل کرپ مرغ پنیری آماده است.

مرحله سوم

برای آماده کردن کرپ ابتدا، تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید تا یکدست شوند. سپس، آرد را الک کنید و آرد الک‌شده را همراه شیر و نمک به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری از مایه کرپ را داخل ماهیتابه بریزید و به صورت دورانی تکان دهید تا تمام سطح آن با لایه‌ای نازک از مایه کرپ پوشانده شود.

مرحله پنجم

منتظر شوید تا کرپ خودش را بگیرد. سپس، مواد آماده‌شده برای داخل کرپ را همراه پنیر پیتزا روی آن بریزید و دو طرف کرپ را روی هم بیاورید.

کمی منتظر شوید تا پنیر آب شود. سپس، کرپ را با سالاد و سس دلخواه سرو کنید (تمام کرپ‌ها را به همین صورت آماده کنید).

منبع: فرتاک نیوز

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *