فراشپز- اگر از طرفداران پنکیک هستید و برای صبحانه و یا عصرانتان به دنبال یک پنکیک خوشمزه و مقوی و مناسب میگردید حتما پنکیک ذرت را فراموش نکنید. پنکیک ذرت بسیار خوشمزه و لذیذاست و یک غذای کامل برای میان وعده شما محسوب میشود.

مواد لازم برای پنکیک ذرت

آرد سفید: ۱ پیمانه

سفیده تخم مرغ:۱ عدد

شیر: دو سوم پیمانه

کنسرو ذرت: ۱ عدد، ۲۰۰ گرمی

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روغن:برای سرخ کردن

چاتنی گوجه فرنگی: برای سرو

طرز تهیه پنکیک ذرت

مرحله اول:

برای درست کردن پنکیک ذرت، آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره‌ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم:

روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.

پنکیک‌های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد پنکیک ذرت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

پنکیک ذرت را می‌توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *