فراشپز- کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که بدون نیاز به فر میتوانید در خانه آماده کنید و برای عصرانهای دلپذیر مصرف نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موز تابهای خوشمزه و مقوی خانگی بدون فر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک موز
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
شیر دو سوم پیمانه
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری قنادی
موز به تعداد لازم
شکر قهوهای یا سفید ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو به مقدار لازم و به دلخواه
کره ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک موز تابهای
مرحله اول
برای درست کردن کیک موز در ابتدا موزها را پوست بگیرد و از وسط دو نیم کنید و کنار بگذارید سپس شکر و تخم مرغ و و انیل را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله دوم
در ادامه شیر و روغن مایع را نیز اضافه مینماییم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، بکینگ پودر را به آرد الک شده اضافه میکنیم و کم کم در چند مرحله به مایع کیک میافزاییم.
مرحله سوم
مایع کیک را با همزن دستی میزنیم تا آرد در مایع باز شود و گوله گوله نشود وقتی مایع کیک یکدست شد مغز گردو خرد شده را به آن میافزاییم و مایع کیک را کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
مغز گردو را میتوانید حذف کنید استفاده از آن سلیقهای است ولی اضافه کردنش باعث میشود کیک مقویتر و خوشمزه تری داشته باشیم، تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم.
مرحله پنجم
تابه را روی شعله پخش کن یا پایه بگذارید تا گرم شود سپس کره را در تابه انداخته تا آب شده و شکر قهوهای را اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدهیم سپس موزها را کف آن میچینیم.
مرحله ششم
مایع کیک رار روی موزها ریخته و با قاشق صاف میکنیم و دم کنی میگذاریم تا برای نیم ساعت با شعله ملایم بپزد سپس با خلال چوبی تست میکنیم که کیک کاملا پخته باشد.
مرحله هفتم
وقتی خلال را در کیک فرو میبرید اگر مایع کیک به آن چسبید هنوز کیک کامل پخته نشده است ولی اگر خلال تمیز بیرون آمد کیک پخته و آماده شده است و میتوانید سرو کنید.
مرحله هشتم
این کیک خوشمزه را بعد از پخت در ظرف سرو برگردانید و با موز خرد شده و پودر پسته به سلیقه خود روی آن را تزئین نمایید و برای عصرانه در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.
منبع: فرتاک نیوز