فراشپز- پنکیک یکی از انواع کیک‌ها می‌باشد که خیلی سریع تهیه می‌شود و در طعم‌ها و مزه‌های مختلف آن را به شما آموزش دادیم که یکی از پر طرفدارترین آن پنکیک ساده است که می‌توانید در آموزش‌های قبلی مشاهده کنید و برای تهیه صبحانه یا عصرانه از آن استفاده کنید. اما این پنکیک به دلیل وجود آرد بادام بسیار مقوی است، زیرا آرد بادام حاوی کلسیم و پتاسیم و منیزیم است و اگر می‌خواهید برای بچه‌ها و خانواده یک پنکیک عالی تهیه کنید حتما این رسپی را یک بار تست کنید تا از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید. امروز در فراشپز طرز تهیه پنکیک ویتامینه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۵ ق غذا خوری

آرد بادام ۲ ق غذا خوری

آرد سفید ۳ ق غذا خوری

وانیل نوک ق چای خوری

بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری

شکر ۳ ق غذا خوری

عسل ۱ ق چای خوری

کره ۱۵ گرم

طرز تهیه پنکیک ویتامینه

مرحله اول: آماده سازی

ایتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک قاشق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید و داخل کاسه‌های کوچک بریزید. سپس آرد سفید را به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید آرد برنج الک شده را به مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه کنید و هم بزنید. برای مایعات پنکیک باید شیر را داخل شیرجوش بریزید تا کمی ولرم شود و بعد کره و عسل را اضافه کنید و حرارت را سریع خاموش کنید و در حدی که کره ذوب شود کافی می‌باشد.

مرحله سوم: هم زدن مواد

در ادامه تخم مرغ را شکسته و داخل کاسه بریزید و به آن وانیل اضافه کنید و یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و بعد شکر را به مواد اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید و بعد مایعات ولرم مرحله قبل را به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بعد مواد خشک آردی را طی دو مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و دورانی هم بزنید تا گلوله‌های باز شود.

مرحله چهارم: پخت پنکیک ویتامینه

در ادامه باید تابه را چرب کنید و از مواد پنکیک با کمک ملاقه به صورت گرد داخل تابه بریزید و زمانی که روی آن حباب زد برگردانید و بگذارید تا طرف دیگر نیز پخته شود و بعد در انتها با میوه دلخواه سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت پنکیک ویتامینه

حرارت تابه باید متوسط باشد وگرنه زود می‌سوزد و پنکیک خام باقی می‌ماند.

مواد را زیاد هم نزنید وگرنه پف نمی‌کند.

از آرد برنج خانگی استفاده کنید تا خوشمزه‌تر شود.

منبع: چی شی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *