فراشپز- کوفتهها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما میتوانید این بار بدون نیاز به گوشت این کوفته خوشمزه را تهیه کنید. این کوفته برای کشور ترکیه میباشد و به آن کوفته کدونخود نیز میگویند و برای کسانی که منع مضرف گوشت دارند گزینه خوبی میباشد و شما میتوانید با سبزیجات مختلف این کوفته را تهیه کنید.
این کوفته را میتوانید برای نهار یا شام به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید و به همراه نان تازه و سبزیجات میل کنید. امروز در فراشپز طرز تهیه کوفته کدو سبز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
نخود پخته ۱ لیوان
کدو سبز ۲ عدد
آرد ۱/۲ لیوان
نمک ۱ ق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ ق غذا خوری
فلفل دلمه ساطوری شده ۲ ق غذا خوری
جعفری خرد شده ۲ ق غذا خوری
سیر ۵ الی ۶ حبه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته کدو سبز
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید نخود را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید تا نفخ نخود گرفته شود دقت کنید و حتما در این زمان باید آب نخود را عوض کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ راحتتر پخته شود. سپس نخود را به همراه کمی آب بگذارید تا پخته شود و بعد آبکش کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه کدو سبز را پوست بگیرید و رنده درشت یا ریز بزنید و آب کدو را با دست بگیرید. سیرها را پوست بگیرید و به همراه نخود پخته شده از چرخ گوشت رد کنید و یا میتوانید به کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی مواد را میکس و پوره کنید.
مرحله سوم: تهیه مایه کوفته
در ادامه باید کدو رنده شده و نخود پوره شده را داخل یک کاسه بریزید و ادویهها و فلفل دلمه رنده شده و جعفری را به آن اضافه کنید و بعد آرد بزنید و مواد را باید حسابی ورز دهید تا کاملا یکدست شود. دقت کنید ورز دادن مواد در اسنجام کوفته بسیار موثر است.
مرحله چهارم: سرخ کردن کوفته
در ادامه داخل یک شیرجوش روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود، حالا از مواد کوفته بردارید و در دست شکل دهید و داخل روغن داغ قرار دهید تا طلایی و مغز پخت شود و به همراه نان تازه سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کوفته کدو سبز
میتوانید جعفری یا فلفل دلمه را حذف کنید.
میتوانید مواد کوفته را بعد از سرخ کردن با یک سس ربی سرو کنید.
اگر میخواهید کوفته شما کمتر روغن مصرف کند میتوانید داخل هواپز یا سرخکن قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا پخته شود.
منبع: پارسی دی