فراشپز- در روزهای سرد زمستان، شاید اغلب ما به‌دنبال دسرهای مناسب برای میل‌ یا میزبانی از مهمان‌های عزیزمان باشیم. دسرهایی که نه تنها وجودمان را گرم می‌کنند، بلکه یک خوراکی مفید برای دوران سرماخوردگی و دیگر بیماری‌های فصلی نیز به حساب می‌آیند.

یکی از این دسرها شیر برنج است که فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه آن را ارائه کرده تا لحظات شیرین برای خود رقم بزنید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

شیر: یک لیتر

برنج: یک لیوان

گلاب: یک‌دوم لیوان

نمک: یک‌چهارم چایخوری

خلال پسته: یک قاشق چایخوری

خلال بادام: به مقدار لازم

پودر پسته: به مقدار لازم

پودر هل: یک قاشق غذاخوری

شکر: به مقدار لازم

دارچین و گل محمدی: به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱. برنج همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید تا خوب پخته و نرم شود.

۲. وقتی آب برنج نصف شد، شیر را در چند مرحله به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج با شیر بپزد و لعاب بیندازد.

۳. با پخت شیر برنج و رسیدن به غلظت، شکر را به آن افزوده و مقداری هم بزنید تا کاملا حل شود. سپس گلاب و پودر گل را به آن افزوده و شعله را خاموش کنید. حالا باید بگذارید که شیر برنج ولرم شود و در ادامه خلال بادام و پسته را بریزید.

۴. در انتها دسر را در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با پودر گل و پودر پسته تزئین کنید.

نکته: برای خوش رنگ و البته خوش طعم شدن شیر برنج می‌توان از زعفران دم کرده استفاده کرد که گرمی بیشتر به شیربرنج می‌دهد.

منبع: همشهری آنلاین

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *