فراشپز- غذاهایی که طبع گرم دارند بهترین گزینه برای روزهای سرد زمستان هستند. چهار فصل بودن کشورمان این امکان را فراهم کرده که در تمام نقاط کشور در هر زمانی که اراده کنیم، بتوانیم مواد غذایی مورد نیاز برای پخت و پز را در دسترس داشته باشیم.
آماده سازی: نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد : ۴ نفر
مواد لازم:
گوشت:۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
میوه به :۳۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
شکر و آبلیموی تازه : هر کدام یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
لپه:دو سوم لیوان
زعفران دم کرده: یک سوم لیوان
روغن: به میزان لازم
دارچین، پودر سیر و نمک: به میزان لازم
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
۱.پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
۲. گوشت ها در اندازه های متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس پودر سیر و فلفل سیاه و در ادامه زردچوبه بیفزایید و تفت دهید.
۳. داخل گوشت یک لیتر آب بریزید تا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
۴. به را درشت خرد کنید. سپس هراه آلو بخارا و دارچین به گوشت اضافه کنید تا بپزند. وقتی خورش شما جا افتاد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد از نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید.
نکته: خورش به، معمولا با گوشت گوسفندی و گوساله تهیه میشود، اما میتوان با گوشت بوقلمون و مرغ یا حتی کاملا گیاهی بدون گوشت تهیه کرد.