فراشپز- یکی از انواع املت‌های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که می‌توانید آنرا به خاطر طعم بسیار خوبش وارد فهرست غذایی خود کنید. این املت خوشمزه را می‌توانید با انواع کالباس‌های تهیه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر املت کالباس تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری املت کالباس تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی املت کالباس با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد

ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه املت کالباس

مرحله اول: تفت دادن

برای تهیه املت کالباس ابتدا ژامبون مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و با چاقو برش‌های عمودی و افقی روی آن می‌زنیم تا ژامبون‌های مربع شکلی داشته باشیم و بعد تابه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم و کالباس‌های خرد شده را در تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم

مرحله دوم: تهیه املت کالباس

آنگاه تخم مرغ‌ها را یکی یکی ابتدا در پیاله‌ای می‌شکنیم و بعد از مطمئن شدن از سالم بودن آن‌ها را در کاسه‌ای می‌ریزیم و نمک و زردچوبه را روی آن‌ها می‌ریزیمو با چنگال خوب تخم مرغ‌ها را هم می‌زنیم تا یکدست شوند. سپس تخم مرغ‌ها را روی ژامبون‌های تفت داده می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم و روی مواد فلفل سیاه می‌پاشیم و درب تابه را می‌گذاریم تا املت آماده شود. نوش جان.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *