فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف می‌توانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت درست کنید. ترکیب گوشت مرغ و سویا گزینه مناسبی برای درست کردن یک برگر خانگی سالم و سریع است. دستور تهیه این برگر را آموزش داده‌ایم.  به جای گوشت قرمز می‌توانید از ترکیب سویا در برگر استفاده کنید تا چربی کمتری داشته باشد. درست کردن این برگر کمتر از یک ساعت زمان لازم دارد.

نام: برگر مرغ و سویا

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۲ عدد

سویا: یک لیوان

پیاز: یک عدد

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.

۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.

۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایره‌ای دهید.

۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.

نکته: می‌توانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *