فراشپز- برگر کدو سبز و نخود غذایی گیاهی است که می توان آن را با سس خامه ای ارده سرو کرد و علاوه بر آن سبزیجاتی که به همراه آن سرو می شوند می توانند تمام مواد مغذی که بدن نیاز دارد در اختیارش قرار دهند. این غذا برای افراد مبتلا به دیابت و کسانی که میخواهند سلامت قلب خود را تضمین کنند جایگزین سالمی است و می تواند به راحتی در رژیم غذایی قرار بگیرد.
برگر نخود، کدوسبز و سس ارده
آماده سازی: 45 دقیقه
پخت: 30 دقیقه
تعداد: 4 نفر
مواد لازم:
ارده: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز، فلفل و پودر سیر: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
آب: 2 قاشق غذاخوری
پیاز چه تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
نخود پخته: 450 گرم
زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری تازه: یک چهارم لیوان
کدو رنده شده : نصف لیوان
جودوسر پرک : یک سوم لیوان
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
نان همبرگر 4 عدد
کاهو: یک لیوان
گوجه فرنگی: 4 برش
طرز تهیه
1. 2 قاشق غذاخوری ارده، آب لیمو، یک دوم قاشق چایخوری پودر پیاز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. سپس به تدریج در آب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. یک قاشق چایخوری پیازچه را هم بریزید.
2. نخود، زیره، نمک و 2 قاشق غذاخوری ارده باقی مانده، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل و سه چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
3. جعفری و 2 قاشق غذاخوری پیازچه باقی مانده را بیفزایید. آنقدر مخلوط کنید تا گیاهان ریز خرد شوند.
4. کدو سبز و جودوسر را به مخلوط نخود اضافه کنید. سپس از مخلوط 4 دایره درست کنید.
5. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار داده و برگرها را سرخ کنید.
6. برگرها را روی نان ها با سس ارده، کاهو و برش های گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته: برای تهیه این نوع غذا کدو سبز را در یک حوله آشپزخانه تمیز فشار دهید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.
منبع: همهشری آنلاین