مواد لازم برای دو نفر
پاستای صدفی ۲۰۰ گرم
سیر دو حبه
رزماری یک شاخه
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه، سفید، ارگانو و نمک به اندازه لازم
نخود فرنگی یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
رزماری را خیلی ریز خرد میکنیم و داخل یک ماهیتابه با سیر له شده تفت میدهیم البته با حرارت خیلی کم. بعد از دو دقیقه تفت دادن گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و حالا زیر حرارت را کمی زیاد میکنیم تا گوشت خوب تفت داده شود. نمک و فلفل سیاه و سفید و نوک قاشق چای خوری ارگانو هم اضافه میکنیم و کمی که رنگ گوشت عوض شد نخود فرنگی را به آن اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدهیم. پنیر خامهای را نیز به ترکیب بالا اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کمی که یکدست شد حرارت را کم میکنیم و منتظر اضافه شدن پاستا میمانیم. در حین تفت دادن گوشت اگر احساس کردید مواد در حال خشک شدن و سوختن است کمی آب جوش به اندازه چند قاشق به آن اضافه کنید. در این مرحله کمی هم مجددا رزماری تازه اضافه میکنیم تا هم عطر رزماری سرخ کرده در غذا بپیچد هم رزماری سرخ نشده و تازه.
در قابلمه ای جداگانه آب را می گذاریم تا جوش بیاید. بعد از جوش پاستای صدفی را می ریزیم و نمک به آن اضافه می کنیم تا به مرحله پخت برسد. این کار را باید زمانی که در حال تهیه سس هستید انجام دهید و همزمان کار پخت را جلو ببرید. کمی که پاستاها در آب جوش نیم پز شد آنها را به سسی که درست کردیم اضافه می کنیم و خوب با گوشت چرخ کرده و پنیر خامه ای مخلوط می کنیم. اگر دیدید آب مواد خشک است کمی آب جوش با ملاقه به آن اضافه کنید. می توانید از آبی که پاستا در آن پخته بود هم اضافه کنید. بعد از اینکه تست نمک و پخت پاستا را گرفتید آن را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
نکات طلایی
برای هر نفر شما می توانید ۱۰۰ گرم پاستای صدفی خشک استفاده کنید.
به ترکیب این غذا می توانید قارچ و جعفری هم اضافه کنید.
منبع: همشهری آنلاین