فراشپز- کلوچه آدامسی یکی از انواع کلوچههای ساده و خوشمزه ترکیه است که با طعمهای متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه آدامسی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کلوچه آدامسی
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
روغن ½ لیوان
نشاسته ذرت ۱ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ادامسی یا ساده ½ قاشق چایخوری
آرد به مقدار کافی
طرز تهیه کلوچه آدامسی
مرحله اول
برای تهیه کلوچه آدامسی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و اجازه میدهیم به طور کامل گرم شود، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و روغن مایع درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب میکنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس وانیل را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر اضافه کرده و مجددا هم زدن مواد را ادامه میدهیم تا بافت شان یکدست شود.
مرحله سوم
حالا آرد را درون الک میریزیم و به صورت کنترل شده روی مواد داخل کاسه الک میکنیم. در همین حین مواد را با لیسک مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه جمع شود که چسبندگی خیلی کمی داشته باشد.
مرحله چهارم
در این مرحله سینی فر را به طور کامل با کاغذ روغنی میپوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر میداریم و آنرا به صورت گرد در دستانمان شکل میدهیم. در ادامه خمیر را درون سینی فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
تمام خمیر را به همین شکل آماده کرده و درون سینی فر میچینیم، سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا کلوچهها طلایی شوند. در نهایت کلوچهها را از فر خارج کرده و به همراه چای سرو میکنیم.
منبع: چی شی