فراشپز- پودینگ ایتالیایی نوعی دسر شکلاتی خوشمزه و لطیف است که پایه شیر دارد و با روکشی از سس دلسه دلچه سرو میشود
به گزارش فرارو، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند که معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروند. دسرها در طعمهای گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر شکلاتی یکی از انواع دسرهای محبوب و پر طرفدار است که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد.
پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه میشود و برای اینکه دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه میکنند. پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ شکلاتی یکی از انواع پودینگها است که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. پودینگ ایتالیایی نوعی دسر شکلاتی بسیار خوشمزه و لطیف است که از ترکیب شیر با خامه و شکلات تهیه میشود. این دسر خوشمزه خیلی فوری آماده میشود و نیاز به مقدمات خاصی ندارد. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پودینگ ایتالیایی همراه ما باشید.
مواد لازم
خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
شیر: ۱۱۰ گرم
شکر: ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ کوچک: ۴ عدد
شکلات: ۱۶۰ گرم
سس دلسه دلچه: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک ظرف بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. زردههای تخم مرغ را داخل یک کاسه دیگر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس ترکیب شیر و خامه را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا مایه دسر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت برسد. حالا شکلات را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است، به مایه دسر اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. اجاق گاز را خاموش کنید و دسر را داخل لیوانهای تک نفره بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. قبل از سرو روی دسر را با سس دلسه دلچه بپوشانید و بعد میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ سس دلسه دلچه نوعی سس کاراملی و خوشمزه است که به صورت آماده در مارکتها موجود است. اگر دوست دارید میتوانید خودتان این سس را با روشی آسان در منزل تهیه کنید. برای درست سس دلسه دلچه به یک قوطی شیرعسلی بازاری نیاز دارید. یک قابلمه را پر از آب کنید و قوطی شیر عسلی را به صورت خوابیده داخل قابلمه بگذارید، طوری که دو بند انگشت آب روی قوطی را بگیرد. حرارت اجاق گاز را روی حالت متوسط تنظیم کنید و اجازه بدهید قوطی شیر عسلی به مدت ۲ ساعت و نیم تا ۳ ساعت با حرارت ملایم داخل قابلمه به صورت ریز بجوشد. در این فاصله اگر آب قابلمه کم شد، دوباره به آن آب جوش اضافه کنید. بعد از این مدت زمان رنگ شیرعسلی تیره و کاراملی میشود و برای مدت طولانی داخل یخچال و ظرف در بسته قابل نگهداری است.