فراشپز- کوکی کورجیکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه کشور روسیه است که با طعمهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کورجیک در ادامه با ما مراه باشید.
مواد لازم کوکی کورجیک
شیر ۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱۰ گرم
آرد سفید ۴۰۰ گرم
نمک ¼ قاشق چایخوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
شیر گرم ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی کورجیک
مرحله اول
برای تهیه کوکی کورجیک خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه قابلمه را کنار میگذاریم تا شیر خنک شود.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر و نمک ترکیب میکنیم، سپس دو مرتبه الک میکنیم. در ادامه ترکیب آرد را درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس کره سرد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا کره جذب آرد شود.
مرحله سوم
پس از اینکه کره و آرد کاملا ترکیب شدند، مخلوط شیر هم دمای محیط را اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در همین حین تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده و به خورد خمیر میدهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر جمع شد، نیاز به ورز دادن آن نیست، چون ممکن است به روغن بیفتد. در ادامه خمیر را درون یک کیسه فریزر قرار داده و درون یخچال قرار میدهیم تا به مدت یک ساعت استراحت کند و به طور کامل خنک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد رومال را به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در ادامه خمیر را از یخچال خارج کرده و زیر و روی آن کاغذ روغنی قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را با قطر ۶ سانتی متر با وردنه باز میکنیم، سپس با کاتر دلخواه قالب میزنیم. در ادامه خمیرهای قالب خورده را به ترتیب درون سینی فر میچینیم، سپس با استفاده از برس مواد رومال را روی خمیرها میمالیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار داده، سپس از یخچال خارج میکنیم و با چنگال روی کوکیها طرح میاندازیم. در نهایت کوکیها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا بپزند.
منبع: چی شی