فراشپز- تارت گردو یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در اینجا سه مدل تارت گردو ساده و خوشمزه را به شما معرفی می‌کنیم.

مدل اول: تارت گردو با پایه بیسکویتی

مواد لازم

بیسکوییت پتی‌بور: ۲۰۰ گرم

کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم

گردو خرد شده: ۱ پیمانه

شکر: ۱/۲ پیمانه

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

بیسکوییت‌ها را خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.

مخلوط بیسکوییت را در قالب تارت پرس کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در یک کاسه، خامه صبحانه، پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

گردو‌های خرد شده را به مخلوط خامه اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط گردو و خامه را روی پایه بیسکویتی بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مدل دوم: تارت گردو با پایه خمیری

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه

کره سرد: ۱۰۰ گرم

شکر: ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

آب سرد: ۴ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده: ۱ پیمانه

شکر: ۱/۲ پیمانه

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

آرد و کره سرد را با هم مخلوط کنید و با نوک انگشتان ورز دهید تا به شکل خرده‌های نان درآید.

شکر، تخم مرغ و آب سرد را به مخلوط آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.

خمیر را در قالب تارت پهن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در یک کاسه، گردو، شکر، عسل و خامه را با هم مخلوط کنید.

مخلوط گردو را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

مدل سوم: تارت گردو بدون نیاز به پخت

مواد لازم

خرما: ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده: ۱ پیمانه

پودر نارگیل: ۱/۲ پیمانه

کره ذوب شده: ۵۰ گرم

شکلات تلخ رنده شده: ۵۰ گرم

طرز تهیه

خرما‌ها را هسته بگیرید و در مخلوط کن بریزید تا پوره شود.

گردو، پودر نارگیل و کره ذوب شده را به پوره خرما اضافه کنید و مخلوط کنید.

مخلوط را در قالب تارت پرس کنید و روی آن شکلات تلخ رنده شده بپاشید.

تارت را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

این سه مدل تارت گردو ساده و خوشمزه را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان!

منبع: دلگرم

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *