فراشپز- اگر به فکر درست کردن یک همبرگر کم کالری و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما همبرگر مرغ و اسفناج است. برگری که در کنار طعم لذیذ کم کالری بوده و برای افرادی که رژیم خاصی دنبال می‌کنند، بسیار مناسب است. فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲ ساعت

پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

اسفناج تازه خرد شده: یک پیمانه

سیر: ۲ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سینه مرغ پخته شده را چرخ کنید، بعد در کاسه ریخته و با دست کمی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد.

۲. مرغ چرخ‌کرده را همراه اسفناج، نمک و فلفل ترکیب کنید. بعد سیر را رنده کرده را به مواد بیفزایید و کمی دیگر با دست ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد انسجام یابند.

۳. بعد از گذشت یک ساعت، کاسه را از داخل یخچال خارج کرده و از مواد به اندازه دلخواه جدا کنید.

۴. همبرگرها را داخل تابه و در مقداری کمی روغن، با حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته:

در تهیه همبرگر مرغ و اسفناج می‌توانید از چرخ کرده آماده مرغ هم استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *