کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و… تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. همانطور که میدانید کیکهای شکلاتی یکی از محبوبترین کیکها در دنیا هستند. بعید است کسی پیدا شود که بتواند به کیک شکلاتی نه بگوید. حتی کسانی که عاشق شکلات هم نیستند، معمولاً دست رد به سینه یک برش کیک شکلاتی نمیزنند.
کیک کاستلا نوعی کیک اسفنجی محبوب ژاپنی است که ابتدا به وسیله بازرگانان پرتغالی در قرن شانزدهم به منطقه ناکازاکی ژاپن آورده شد. این کیک شهرت بینالمللی دارد و در بسیاری از کافههای سراسر دنیا برای مشتریان سرو میشود. کیک کاستلا بسیار لطیف و نرم است و بافت اسفنجی دلپذیری دارد. کیک کاستلا شکلاتی نوعی از کیک کاستلاست که هنگام سرو لذت طعم دلچسب شکلات را همراه با بافتی نرم برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک کاستلا شکلاتی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای پخت کیک در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک کاستلا شکلاتی
تخم مرغ: ۵ عدد
روغن: یک چهارم پیمانه
شیر: یک سوم پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
شکلات تختهای ذوب شده: یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
نکات مهم برای تهیه کیک در منزل



1 نظر