فراشپز- برای درست کردن “ترشی رشتی” فقط کافیست مواد آن را با هم مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید و بعد از سه هفته می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ترشی رشتی

گوجه سبز :۳۰۰ گرم

کرفس (خردشده): ۴ ساقه یا (۳۲۰ گرم)

برگ کلم (خردشده): ۵۰۰ گرم

گل کلم (خرد شده): ۷۰۰ گرم

هویج (خردشده):۴  عدد یا (۲۸۰ گرم)

تخم گشنیز (کوبیده شده): ۱۲ گرم

نعناع و خالواش (تمیز و خردشده): ۲۰۰ گرم

غوره: ۱۰۰ گرم

شپله: ۲۰۰ گرم

سیاه دانه: ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)

سرکه قرمز: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی رشتی

گوجه سبز، کرفس، هویج، شپله، گل کلم، برگ کلم، تخم گشنیز، غوره غوره و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید تا سبزیجات با هم ترکیب شوند.

سپس نعناع و خالواش را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را در دبه‌ها و یا شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و روی آنها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.

در ظرف را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد ترشی رشتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *