فراشپز- مرغ با سس قارچ در بستری از پوره سیب‌زمینی به این سس، سس گراوی نیز گفته می‌شود: gravy sause

مواد لازم

۵۰۰ گرم ران مرغ بدون استخوان

۱ قاشق مرباخوری نمک

۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز شیرین

۱ قاشق مرباخوری فلفل چیلی (پول بیبر)

۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ عدد پیاز

۱ فلفل کاپیا (فلفل قرمز شیرین)

۲ حبه سیر

۱ قاشق غذاخوری کره

۴۰۰ گرم قارچ

برای تهیه سس

۱ استکان چایخوری آب گوشت یا آب مرغ (۱۱۰ میلی لیتر)

۱ استکان چایخوری آب

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

۱ قاشق غذاخوری نشاسته گندم

طرز تهیه

قطعات مرع را با نمک، پودر فلفل قرمز شیرین و پودر فلفل قرمز چیلی و پودر سیر مزه دار کرده و دو ساعت در یخچال بگذارید.

بعد یک تابه نچسب را روی حرارت گذاشته، وقتی که کاملا داغ شد قطعات مرغ را در آن بچینید و درب تابه را بسته، بگذارید دو طرف مرغ‌ها کاملا سرخ و خوشرنگ شود.

مرغ‌ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کره و پیاز و سر و فلفل کاپیا ریز شده را تفت دهید.

وقتی سبزیجات کمی نرم شدند قارچ‌ها را اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا قارچ‌ها آب خود را آزاد کرده و سپس آب آنها کشیده شود.

سس را آماده کنید:

آب مرغ یا گوشت را با آب و سس سویا و نشاسته در کاسه‌ای مخلوط کنید.

اگر آب مرغ یا گوشت در دسترس ندارید، می‌توانید از آب معمولی استفاده کنید.

مخلوط را روی مواد داخل تابه بریزید و بگذارید کمی بجوشد و قوام یابد.

بعد مرغ‌ها را روی آنها بچینید و بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه با هم بپزند.

این غذای خوشمزه آماده است. آنرا بعنوان یک غذای اصلی برای خانواده خود یا مهمانانتان می‌توانید در نظر بگیرید.

این غذا در کنار خوشمزگی، ظاهری شیک و مدرن نیز دارد.

حتما امتحان کنید.

منبع: دلگرم

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *