فراشپز- کینوا بار یک میان وعده سالم و مقوی است که با ترکیب موادی همچون کینوا، جو دوسر، چیا سید، و بادام زمینی تهیه میشود. کینوا سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری است، در حالی که چیا سید منبع غنی از امگا ۳ و فیبر است. جو دوسر با فیبر بالا به بهبود هضم کمک میکند و بادام زمینی با چربیهای سالم، انرژی مورد نیاز بدن را تامین میکند. این اسنک خوشمزه و پرانرژی انتخابی عالی برای ورزشکاران، کودکان و افرادی است که به تغذیه سالم اهمیت میدهند. امروز طرز تهیه اسنک بار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
جو دوسر پرک فوری یا معمولی ۱ پیمانه (۸۰ گرم)
کینوا خام یا پرک ۱۳۰ گرم
بادام زمینی خرد شده یا بادام درختی تست شده ۷۰ گرم
مغز تخم کدو ۳۰ گرم
چیا سید ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
عسل ۱۱۵ گرم
کره بادام زمینی ۱۲۵ گرم
طرز تهیه اسنک بار کینوا
۱ مرحله اول: مخلوط کردن
فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ، جو دوسر، کینوا، بادام زمینی، مغز تخم کدو، چیا سید، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید.
۲ مرحله دوم: افزودن کره بادام زمینی
کره بادام زمینی و عسل را به مواد خشک اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید تا عسل و کره بادامز مینی به تمام مواد آغشته شود. (مواد کمی چسبناک است، پس ممکن است کمی زمان بر باشد.)
۳ مرحله سوم: پخت
کف یک قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید. مواد آماده شده را در قالب بریزید و با پشت قاشق که کمی با روغن زیتون چرب شده، مواد را کاملا یکنواخت و فشرده کنید. نکته: این مرحله اهمیت زیادی دارد؛ اگر مواد به خوبی فشرده نشود، بار شما بعد از پخت خرد خواهد شد. قالب را به مدت تقریبی ۲۲ دقیقه در فر قرار دهید.
۴ مرحله چهارم: تهیه کینوا بار
بعد از خارج کردن قالب از فر، اجازه دهید مواد یک ساعت در دمای محیط خنک شود. سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. مواد را به شکل دلخواه برش بزنید و در صورت تمایل با شکلات تلخ ذوب شده تزئین کنید. کینوا بار شما آماده است. این میان وعده سالم و خوشمزه برای همه اعضای خانواده گزینهای فوقالعاده است.
فوت و فنهای دستور پخت اسنک بار
قبل از اضافه کردن کینوا و بادام زمینی، میتوانید آنها را چند دقیقه روی حرارت ملایم تست کنید تا طعم و عطر بهتری پیدا کنند.
اگر مواد به اندازه کافی چسبناک نیستند، میتوانید یک قاشق غذاخوری شربت افرا یا شیره انگور به ترکیب اضافه کنید.
منبع: پارسی دی