فراشپز- اوتمیل یک صبحانه یا میان‌وعده مقوی است که با جو دوسر پرک شده آماده می‌شود. اوتمیل‌ها انواع مختلفی دارند و به دلیل فیبر بالا، پروتئین مناسب و هضم آسان، یکی از گزینه‌های محبوب برای یک وعده غذایی سالم محسوب می‌شود.

روش اول: اوتمیل هویج و گردو پخته شده

مواد لازم

جو دوسر پرک: ۱ پیمانه

شیر (یا شیر گیاهی): ۲ پیمانه

هویج رنده شده: ½ پیمانه

شیره انگور یا عسل: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)

دارچین: ½ قاشق چایخوری

جوز هندی: ¼ قاشق چایخوری

گردو خرد شده: ¼ پیمانه

نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

جو دوسر و شیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید.

هویج رنده شده، شیره انگور یا عسل، دارچین، جوز هندی و نمک را اضافه کنید.

مرتب هم بزنید تا اوتمیل غلیظ شود.

گردو خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

اوتمیل را در ظرف سرو بریزید و گرم سرو کنید.

روش دوم: اوتمیل هویج و گردو یک شبه

مواد لازم

جو دوسر پرک: ½ پیمانه

شیر (یا شیر گیاهی): ½ پیمانه

هویج رنده شده: ¼ پیمانه

شیره افرا یا عسل: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)

دارچین: ¼ قاشق چایخوری

گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

کشمش (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

تمام مواد را در یک شیشه یا ظرف درب دار مخلوط کنید.

درب ظرف را ببندید و به مدت حداقل ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

صبح روز بعد، اوتمیل را هم بزنید و در صورت نیاز کمی شیر اضافه کنید.

می‌توانید اوتمیل را به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه اوتمیل هویج و گردو

می‌توانید از انواع مغز‌ها و میوه‌های خشک دیگر نیز در اوتمیل خود استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید کمی وانیل یا عصاره بادام به اوتمیل اضافه کنید.

اگر اوتمیل خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید.

امیدوارم از این اوتمیل خوشمزه و مقوی لذت ببرید!

منبع: دلگرم

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *