فراشپز- کیک کاکائویی از پرطرفدارترین کیکها در سراسر جهان میباشد. طرز پخت کیک کاکائویی بسیار آسان میباشد شما میتوانید این کیک را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. شما میتوانید از کیک ساده کاکائویی هم به عنوان کیک صبحانه و هم به عنوان عصرانه از آن استفاده کنید. در ادامه این بخش دستور پخت کیک کاکائویی را برای شما تهیه کردهایم.
مواد لازم طرز تهیه کیک کاکائویی
آرد ۲ ونیم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۲۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۱۳۵ گرم
آب سرد ۱ پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
کیک کاکائویی
طرز تهیه کیک ساده کاکائویی
مرحله اول:
در دستور کیک کاکائویی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
مرحله دوم:
در ادامه داخل ظرف نسبتا بزرگی کره و شکر را ریخته و با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ آن سفید و کشدار شود.
مرحله سوم:
زرده تخم مرغها را نیز به کره و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله چهارم:
در ظرفی دیگری مواد پودری یعنی آرد را با بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو الک کرده و مخلوط کنید.
مرحله پنجم:
یک پیمانه آب سرد را کمکم به مواد آردی اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شوند.
مرحله ششم:
مواد آردی که با آب ترکیب کردهاید را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید در حدی که مواد مخلوط شوند.
مرحله هفتم:
پرههای همزن را خوب تمیز و خشک کنید. سپس سفیده تخم مرغها را با هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا سفت شود و حجمش چند برابر شود.
مرحله هشتم:
در ادامه سفیده تخم مرغ هم زده شده را با مواد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و بهصورت دورانی هم بزنید.
مرحله نهم:
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود.
مرحله دهم:
بعد از زمان پخت، کیک را با خلال چوبی یا چنگال تست کنید و وقتی چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.
کمی بعد از خنک شدن، کیک را از قالب بیرون بیاورید و بر روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود و بخار آن خارج شود.
نکات مهم در آموزش کیک کاکائویی
میتوانید مقداری شکلات آب کنید و از آن برای تزیین روی کیک استفاده کنید.
مقداری گاناش تهیه کنید و روی کیک بریزید و با شکلات چیپسی آن را تزیین کنید.
از پودر پسته و پودر نارگیل نیز میتوانید برای تزیین کیک استفاده کنید.
کیک خنک شده را میتوانید به ۲ یا ۳ قسمت برش دهید و با خامه قنادی و یا فقط با پودر قند تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد.
کیک کاکائویی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک