فراشپز- رول بادمجان با مرغ یکی از رول های بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد که شما می توانید به راحتی این غذای فوق العاده لذیذ را تهیه کنید. ترکیب بادمجان با مرغ بسیار خوشمزه می شود و شما می توانید با گوشت چرخ کرده نیز این غذای لذیذ را تهیه کنید. برای داشتن این غذا باید از بادمجان های کشیده و یکدست استفاده کنید و بهتر است بادمجان ها کشیده و پوست براق داشته باشند.
رول بادمجان با مرغ یک غذای ابتکاری بسیار خوشمزه است که بهتر است یک بار آن را تست کنید و از مزه خوب آن در کنار یک برنج زعفرانی لذت ببرید. امروز طرز تهیه رول بادمجان با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
بادمجان | ۳ عدد |
ران و سینه مرغ از هر کدام | 1 عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
گوجه | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول بادمجان با مرغ
1مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا باید مرغ را آماده کنید. شما می توانید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید تا غذای شما زیاد خشک نشود و یا می توانید از فیله بدون استخوان استفاده کنید. سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت انداخته و میکس کنید.
2مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
بادمجان ها را بشورید و به صورت حلقه حلقه به قطر ی سانت برش بزنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و بعد بشورید و خشک کنید و داخل یا همان وسط بادمجان ها را خارج کنید تا یک دایره تو خالی باشد.
3مرحله سوم: تهیه مواد مرغی
مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه ریخته و پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به مخلوط مرغ و ادویه ها و زعفران اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. می توانید از همان ابتدا پیاز را داخل چرخ گوشت به همراه مرغ میکس کنید.
4مرحله چهارم: پخت رول بادمجان با مرغ
حالا باید داخل بادمجان های خالی شده را با مرغ چرخ شده پر کنید و بعد خیلی آرام داخل سیخ چوبی بزنید و کنار هم قرار دهید. سپس داخل تابه رژیمی کمی روغن ریخته و اجازه دهید تا بادمجان ها و مرغ با شعله خیلی کم برای ۱ ساعت هر دو طرف را پخته تا خوب مغز پخت شود و بعد در انتها گوجه ها را نیز سرخ کنید و به همراه کته میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی رول بادمجان با مرغ لذیذ و خوشمزه با سیخ چوبی
- می توانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
- بهتر است قطر بادمجان زیاد ضخیم نباشد.
- می توانید از یک عدد فلفل دلمه رنده شده نیز استفاده کنید.
- مواد را به آرامی سیخ بزنید وگرنه مواد از داخل بادمجان ریخته می شود.
منبع: پارسی دی