فراشپز- لوبیا پلو با سویا یکی از انواع پلو های بسیار خوشمزه و راحت است که می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این پلو جذاب برای کسانی که گوشت دوست ندارند گزینه بسیار خوبی می باشد، البته شما می توانید به صورت ترکیبی عمل کنید و نصف سویا و نصف گوشت چرخ کرده بریزید که این کاملا سلیقه ای می باشد.
شما می توانید این پلو خوشمزه را برای مهمانی و مجالس خود نیز تهیه کنید. لوبیا پلو یکی از پلو های بسیار محبوب بین ما ایرانی ها می باشد که همه طعم و مزه آن را دوست داریم و در برنامه هفنگی خود شاید یک بار به این غذای خوشمزه اختصاص دهید.
شما می توانید در هر فصل لوبیا سبز تازه تهیه کنید و یک لوبیا پلو خوشمزه بدون گوشت تهیه کنید. امروز طرز تهیه لوبیا پلو با سویا خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۲ پیمانه
لوبیا سبز ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
سویا ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، دارچین، زیره به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا

1مرحله اول: آماده سازی

ابتدا برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس  سر و ته لوبیا سبز را بزنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس گوجه فرنگی ها را نیز پوره یا رنده ریز بزنید. داخل یک تابه کمی روغن ریخته و پوره گوجه و لوبیا سبز را خوب تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده و خوشرنگ شود.

2مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سویا

سویا را داخل یک کاسه ریخته و کمی آب داغ روی آن بریزید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شود. سپس سویا را داخل آبکش ریخته و فشار دهید تا آب اضافه خارج شود. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی با روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد سیر را اضافه کنید و در انتها سویا را بریزید.

3مرحله سوم: تهیه مواد میانی لوبیا پلو با سویا

ادویه ها را به همراه سویا بریزید و مواد را خوب سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. مواد لوبیا و گوجه را اضافه کنید و با مواد خوب تفت دهید تا یکدست شود. مواد لوبیا پلو حاضر شده است.

4مرحله چهارم: پخت لوبیا پلو با سویا

برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود. سپس آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید و مقداری برنج و کمی از مواد میانی بریزید و همین طور لایه ها را تکرار کنید و در انتها روی مواد کمی دارچین و زعفران بریزید و لوبیا پلو با سویا را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه لوبیا پلو با سویا برای دو نفر بسیار ساده و خوشمزه

  1. به دلخواه می توانید به مواد هویج خرد شده نیز اضافه کنید.
  2. افزودن سیر دلخواه است و می توانید حذف کنید.
  3. می توانید در انتها کمی گل محمدی روی پلو بریزید.

منبع: پارسی دی

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *