فراشپز- “خورش استانبولی” سرشار از پروتئین و کربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می کند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه ای ندارد.

مواد لازم برای خورش استانبولی

گوشت گوسفندی :300 گرم
سیب زمینی استانبولی :400 گرم
پیاز متوسط :یک عدد، ساطوری شده
گوجه فرنگی متوسط:4 عدد، رنده شده
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
روغن :4 قاشق غذاخوری
زردچوبه :یک قاشق چای خوری

طرز تهیه خورش استانبولی

ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه مورد نظر تفت دهید تا گوشت نیم پز شده و تغیر رنگ دهد.

در این مرحله زردچوبه را افزوده و تفت دهید تا به گوشت عطر و رنگ دهد، سپس رب را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.

پوره گوجه فرنگی را بریزید و بعد از چند تفت آب جوش را بریزید و خورشت را برای 3 ساعت بپزید.

در طول پخت خورشت آب آن را چک کنید اگر کم بود اضافه نمایید.

در نیم ساعت آخر سیب زمینی ها را پوست گرفته و قاچ کنید و داخل خورشت بیاندازید.

زمانی که گوشت بخوبی پخت و خورشت جا افتاد نمک و فلفل را افزوده و در صورت تمایل کمی دارچین بریزید تا عطر خوبی به غذا دهد.

خورشت استانبولی آماده است آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنجی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد خورش استانبولی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش استانبولی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *