فراشپز- “املت گوجه و ریحان” یک انتخاب خوشمزه و دلپذیر است که مطمئن باشید از امتحان آن پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای املت گوجه و ریحان

2 شاخه:ریحان
3 عدد:گوجه گیلاسی
2 عدد: بزرگ تخم مرغ
به میزان لازم:نمک
به میزان لازم:فلفل
به میزان لازم:روغن زیتون

طرز تهیه املت گوجه و ریحان

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف ق.چ روغن زیتون بریزید ، تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید و نمک و فلفل را اندازه کنید ، سپس داخل تابه بریزید. در مرحله بعد گوجه های گیلاسی را نصف کرده و روی آن بچینید.

در ادامه برگ های ریحان را خرد کرده و بیافزایید.
بعد از اینکه تخم مرغ خوب پخت و پشت آن طلایی شد ، از وسط تا کرده و داخل بشقاب سرو قرار دهید و با چند برگ ریحان تازه تزیین نمایید.

نکات تکمیلی در مورد املت گوجه و ریحان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت گوجه و ریحان را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *