فراشپز- حریره بادام سرشار از ویتامین‌ها است و همه املاح و ویتامین‌های مورد نیاز برای بدن نوزادان و بزرگسالان را به خوبی تامین می‌کند، طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد در منزل به راحتی امکان‌پذیر است.

حریره بادام یک دسر سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل ترکیبات مغذی، خواص فراوانی برای سلامتی دارد، به ویژه برای کودکان، افراد بیمار و کسانی که نیاز به غذای مقوی و سبک دارند. این شیرینی محلی بیشتر از ترکیب آرد، بادام، شکر و روغن درست می‌شود. تهیه حریره بادام در خانه، با مواد اولیه ساده و در دسترس، بسیار آسان است. در این دستورالعمل، با هم مراحل تهیه یک حریره بادام خانگی خوشمزه و مقوی را مرور خواهیم کرد تا بتوانید این غذای مفید را به راحتی در منزل تهیه و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

طرز تهیه حریره بادام با آرد برنج و شیر

این دسر خوشمزه و سنتی را می‌توانید برای کودکان و بزرگسالان تهیه کنید، برای تهیه حریره بادام با آرد برنج و شیر به روش زیر استفاده نمایید. مواد لازم برای تهیه حریره بادام با آرد برنج عبارتند از:

مواد لازم

بادام درختی ۶ عدد

آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری

شیر پرچرب نصف پیمانه

آب به مقدار لازم

دستور تهیه

بادام‌ها را در آب جوش ریخته و یک تا دو دقیقه اجازه می‌دهید تا در آن بماند و بعد با آب سرد آبکشی کنید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.

آب و آرد برنج ترکیب کنید و در مخلوط کن بریزید تا یک پوره سفید رنگ ایجاد شود.

شیر را به مخلوط اضافه کرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.

کره، گلاب و پودر هل را (در صورت تمایل) به حریره اضافه کنید و هم بزنید.

حریره بادام را در ظرف مناسب بریزید و پس از کمی خنک شدن، سرو کنید. می‌توانید روی آن را با پودر دارچین، پودر پسته یا خلال بادام تزئین کنید.

نکات

میزان شکر را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

برای تهیه حریره بادام برای نوزادان، بهتر است از شکر کمتری استفاده کنید یا کلاً آن را حذف کنید.

در صورتی که حریره خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

برای جلوگیری از ته گرفتن حریره، بهتر است از قابلمه نچسب استفاده کنید و به طور مداوم آن را هم بزنید.

طرز تهیه حریره بادام با آب

اگر به هر دلیلی نمی‌توانید شیر مصرف کنید، می‌توانید حریره بادام را به روش زیر تهیه کنید، مواد لازم برای تهیه حریره بادام بدون شیر عبارتند از:

مواد لازم میزان لازم

آب ۱.۵ لیوان

آرد برنج یک قاشق غذاخوری سر پر

پودر بادام درختی نصف قاشق غذا خوری

حریره بادام

مراحل پخت حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام با آب برای نوزاد اینگونه است که ابتدا باید آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنید.

پودر بادام را به آن اضافه کنید تا به شکل پوره دربیاید.

آب را به پوره بادام اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار داده و مدام هم بزنید تا جوش بیاید.

بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید تا به قوام دلخواه برسد.

اگر آرد برنج نداشتید، می‌توانید به جای آن، از نشاسته هم استفاده کنید.

اگر پودر بادام نداشتید، باد‌ام‌های درختی بدون نمک را در آب ریخته و روی شعله حرارت دهید تا آب به نقطه‌ی جوش برسد و بعد آن را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید. آنگاه روی بادام‌ها آب سرد بریزید و خواهید دید که پوست آنها به راحتی کنده می‌شود، بعد می‌توانید بادام‌های بدون پوست را در مخلوط کن پودر کنید.

زمان شروع مصرف حریره بادام به عنوان غذای کمکی برای نوزاد از ۶ ماهگی است، اما برخی مادران از این غذای کمکی برای نوزاد ۴ ماهه یا ۵ ماهه هم استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *