فراشپز- روش های مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا آماده سیخ کشیدن شود اما دو روش زیر را می توانید تا دم کشیدن برنج در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. برای اینکه تکه های جوجه خوب مرینیت شوند دقت کنید که زیاد بزرگ یا خیلی کوچک نباشند. آنها را یکدست خرد کنید چرا که اگر خیلی بزرگ باشند خام می مانند و تکه های کوچک روی حرارت می سوزند.

مواد اولیه برای مرینیت کردن جوجه ها

کاسه اول

سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز نوک قاشق چای خوری
روغن زیتون یا کنجد ۵ قاشق چای خوری
لیموترش ۲ عدد
زعفران غلیظ به میزان لازم

کاسه دوم

نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز نوک قاشق چای خوری
کره ذوب شده ۲۰ گرم
سیر له شده ۱ حبه
جعفری و رزماری تازه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سینه های بدون استخوان را به تکه های کوچک برش می زنیم و در دو کاسه جدا می ریزیم. در کاسه اول جوجه ها را با نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، روغن زیتون یا کنجد، لیموترش و زعفران دم کرده مرینیت و خوب مخلوط می کنیم و کاسه را کنار می گذاریم تا مواد خوب به خورد مرغ برود. حواستان باشد زعفران غلیظ ۳ قاشق غذاخوری خوب است.

در ادامه به سراغ طعم دار کردن کاسه دوم می رویم. به جوجه ها نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، کره ذوب شده، سیر له شده و جعفری و رزماری خرد شده می زنیم و خوب مخلوط می کنیم. حواستان باشد کره ذوب شده داغ نباشد. سیر را هم حتما رنده یا له کنید و خرد نکنید بهتر است. جعفری ها و رزماری ها را هم ریزریز کنید.

بهتر است جوجه ها را بعد از یک ساعت به سیخ بکشید و در فر با بالاترین دما بگذارید. دقت کنید که فر از قبل خوب داغ شده باشد. اگر هم در طبیعت هستید که می توانید جوجه ها را با زغال کباب یا در ماهیتابه سرخ کنید. حتما کته هم درست کنید و در کنار گوجه کبابی و لیموترش نوش جان کنید.

منبع: همشهری آنلاین

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *