فراشپز- دسر تافی یا همان دسر کاراملی، یکی از محبوبترین دسرها میان کودکان و بزرگسالان است. این دسر با شیرینی ملایم و دلپذیر خود، انتخابی ایده آل برای کسانی است که دسرهای کم شیرین را ترجیح می دهند امروز طرز تهیه این دسر خوشمزه را با استفاده از پیمانه لیوان فرانسوی (در صورت استفاده از لیوان کوچکتر، مقادیر را کمی کاهش دهید) توضیح می دهیم.

مواد لازم

شکر 1/2 لیوان
شیر 4 لیوان
کره 50 گرم
نشاسته ذرت 4 ق غذا خوری
خامه صبحانه 50 گرم

طرز تهیه دسر تافی

مرحله اول: کاراملی کردن شکر

ابتدا باید شکر را داخل قابلمه بریزید و بدون این که هم بزنید با شعله خیلی کم بگذارید برای 45 دقیقه کاراملی و قهوه ی رنگ شود دقت کنید نباید اصلا هم بزنید و بعد کره را اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن شیر

در ادامه باید کره را هم بزنید تا مواد ترکیب شود و بعد نشاسته ذرت را با2 لیوان شیر سرد خوب هم بزنید تا گلوله های نشاسته باز شود، سپس مواد را به مرحله اول اضافه کنید و سریع هم بزنید. در این مرحله شکر گلوله می شود و اصلا نگران نباشید باید با هم زدن شکر را مجدد باز کنید سپس در انتها 2 لیوان دیگر شیر را بریزید.

مرحله سوم: تهیه دسر کاراملی

وقتی مواد به قوام رسید با خامه به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه باید دسر را از روی حرارت بردارید و داخل لیوان های سرو بریزید به دلخواه با بادام تزیین کنید دقت کنید زیرا مواد را سفت نگیرید زیرا بعد از سرد شدن خودش را می گیرد. نوش جان

فوت و فن های دستور دسر تافی

  1.  شکر را در تابه هم نزنید. اجازه دهید با حرارت کم خودش به تدریج کاراملی شود. فقط می توانید تابه را به آرامی تکان دهید.
  2. خامه حتما باید به دمای محیط رسیده باشد تا در دسر گوله نشود. برای اطمینان، چند قاشق از دسر را در ظرف جداگانه با خامه مخلوط کنید، سپس به تابه اضافه کنید. اگر گوله شد، مخلوط را از صافی رد کنید.
  3. شیر باید به دمای محیط باشد.
  4. هنگام افزودن شیر به شکر کاراملی، شکر ممکن است جمع شود. نگران نباشید؛ شعله را کمی (خیلی کم) زیاد کنید تا شکر دوباره آب شود.

منبع: پارسی دی

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *