نشا یکی از دسرهای بوشهری است. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این دسر خوشمزه و آسان آشنا می‌کنیم.

نشا دسری شبیه ماقوت ولی با بافتی لطیف‌تر است که بیشتر در بوشهر و جنوب ایران تهیه می‌شود. دسر نشا بسیار ساده تهیه می‌شود و خوشمزه است ، این دسر را معمولا در پیاله‌های یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو می‌کنند ولی اگر می‌خواهید ظاهری مجلسی داشته باشد می‌توانید کمی غلظت آن را بیشتر کنید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در نهایت رویش را با خلال‌های پسته و بادام تزئین کند.

دسر نشا جنوبی

مواد لازم:
نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.

وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد ، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید.

می‌توانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید.

دسر نشا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.

منبع: بیتوته

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *