رولت کوکو سبزی یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می‌شود.

اگر ترجیح می‌دهید شام های سبک‌تری میل کنید، باید با طرز تهیه انواع کتلت یا انواع کوکوها آشنا باشید تا بتوانید تنوع قابل ملاحظه‌ای به سفره‌های خود بدهید. در این بین، کوکو سبزی از کوکوهای خوشمزه و محبوبی است که حتما تا به حال بارها طعم آن را چشیده‌اید، اما آیا می‌دانید که همین کوکوی خوشمزه را می‌توانید به صورت رولت سرو کنید؟

طرز تهیه رول کوکو سبزی به شما کمک می‌کند تا غذایی شیک و سبک که رنگ و لعاب متفاوتی به سفره‌های شما می‌بخشد را امتحان کنید. به علاوه، طرز پخت رول کوکو سبزی خود روش‌های مختلفی دارد که در این مطلب به آن‌ها می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه رولت کوکو سبزی

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی کوکو ۱ و نیم لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم میانی رولت
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو به مقدار کافی
ماست چکیده یا سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول

برای تهیه رولت کوکو سبزی خوشمزه ابتدای کار مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و تا اندازه‌ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم، سپس اجازه می‌دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان سینه مرغ را از قابلمه خارج می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سینه مرغ را با کمک چنگال ریش ریش می‌کنیم. در ادامه سبزی کوکو (تره، پیازچه،شوید و جعفری) را می‌شوییم، سپس درون آبکش قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی آن کاملا خارج شود.

مرحله چهارم

حالا سبزی کوکو را روی تخته گوشت قرار می‌دهیم و به صورت ریز ساطوری می‌کنیم. در ادامه سبزی کوکو را درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس تخم مرغ را به همراه نمک و آرد به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کوکو را مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه مقداری روغن مایع درون تابه رژیمی می‌ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله ششم

حالا مایه کوکو را درون تابه می‌ریزیم و به صورت یکدست پخش می‌ریزیم، سپس اجازه می‌دهیم کوکو کاملا بپزد. در ادامه زمانی که یک طرف کوکو کاملا سرخ شد، حرارت را خاموش کرده، سپس درب تابه را به مدت ۳۰ دقیقه می‌بندیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان روی سطح کار را با سلفون یا کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس کوکو سبزی را به آرامی روی آن بر می‌گردانیم. در ادامه روی طرف سرخ شده کوکو ماست چکیده یا سس می‌ریزیم.

مرحله هشتم

حالا ماست یا سس را روی کوکو پخش می‌ریزیم و مرغ‌های ریش ریش شده را به صورت پخش روی آن می‌ریزیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون تابه می‌ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله زرشک را درون تابه می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم، سپس از روی حرارت بر می‌داریم. در ادامه مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه زرشک روی رولت کوکو سبزی می‌ریزیم.

مرحله دهم

حالا کوکو را به کمک سلفون رول می‌کنیم، سپس سلفون را اطراف آن می‌پیچانیم و اجازه می‌دهیم به ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان رولت را از یخچال خارج کرده و برش می‌زنیم.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *