پختن بلال در شیر یکی از بهترین روش‌های طبخ این غله خوشمزه است. این روش نیاز به منقل ندارد. با ما در این مطلب همراه باشید تا روش پخت بلال (ذرت) با شیر را به چند روش به شما آموزش بدهیم.

پختن بلال در شیر یکی از بهترین روش‌های طبخ این غله خوشمزه است. این روش نیاز به منقل ندارد. با ما در این مطلب همراه باشید تا روش پخت بلال (ذرت) با شیر را به چند روش به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم برای پخت بلال با شیر

بلال: ۶ عدد

آب: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شکر: ۱ قاشق مرباخوری

زمان لازم برای آماده‌سازی بلال: ۱۰ دقیقه

زمان لازم برای پخت بلال: ۱ ساعت

کالری هر ۱۰۰ گرم ذرت پخته شده در شیر (بدون سس): ۹۶ کیلوکالری

مراحل پخت بلال با شیر

مرحله اول: برگ‌های ذرت را جدا کنید

در اولین مرحله از پخت بلال با شیر و پیش از آب‌پز کردن آن ابتدا باید همه برگ‌ها و کاکل بلال را جدا کنید. سپس، بلال‌ها را به‌دقت بشویید. برگ‌ها بلال را دور نریزید.

مرحله دوم: برگ‌های جوان را کف قابلمه بچینید

حالا برگ‌های تازه‌تر و جوان‌تر را کف قابلمه جاداری قرار دهید. سپس، هر یک از بلال‌ها را با کمک چاقو از وسط و از عرض به دو نیم تقسیم کنید تا به‌راحتی در قابلمه جا بگیرند.

مرحله سوم: بلال‌ها را در قابلمه قرار دهید

در این مرحله از طرز تهیه ذرت آب پز خوشمزه در شیر، بلال‌های نصف شده را در قابلمه روی برگ‌ها قرار دهید و آب، شیر و شکر را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: بلال‌ها را در شیر بپزید

پس از انجام مراحل قبل، وقت آن است که زیر قابلمه را روشن کرده و حرارت را ملایم کنید. یادتان باشد، درب قابلمه را با دقت ببندید تا روند پخت بلال با شیر کوتاه‌تر شود. حدود یک ساعت صبر کنید تا بلال‌ها کاملا آب‌پز شوند. برای اطمینان از این موضوع، هر ۲۰ دقیقه یک‌بار درب قابلمه را باز کرده و بلال‌ها را پشت و رو کنید.

مرحله پنجم: بلال‌های پخته در شیر را سرو کنید

حالا، بلال پخته و خوشمزه را از قابلمه خارج کنید و برای چند دقیقه داخل آبکش یا روی سطحی قرار دهید که با حوله کاغذی پوشیده شده باشد. به این ترتیب، آب اضافی آن گرفته شده و آماده خوردن می‌شود. این میان وعده عالی را می‌توانید با انواع سس‌، دیپ پنیر یا قارچ و پنیر و چاشنی‌های مختلف سرو کنید.

روش‌های دیگر تهیه بلال آبپز با شیر

روش تهیه بلال با شیر و کره و سس مخصوص (بلال کره ای)

برای تهیه بلال آبپز در شیر با طعم کره که به بلال کره ای هم معروف است، کافی است مراحل پخت بلال با شیر را مثل روش بالا دنبال کنید. سپس با ترکیب ۱۰۰ گرم کره نرم شده با ۴ حبه سیر رنده شده (یا مقداری پودر سیر) و مقداری جعفری تازه و ساطوری خرد شده، یک سس لذیذ درست کنید.

در نهایت، مقداری نمک، آویشن، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را هم به این سس اضافه کنید. این ترکیب خوش عطر و طعم را روی بلال‌های داغ بمالید و نوش جان کنید.

روش تهیه بلال مکزیکی

طرز تهیه بلال مکزیکی عینا مانند بلال کره‌ای است. با این تفاوت که علاوه بر ترکیب کره، سیر، جعفری و ادویه‌هایی که در بالا گفتیم به ۲۵۰ گرم قارچ و یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم نیاز دارید. ابتدا قارچ‌ها را خرد کنید و با کره و آبلیمو تفت دهید. قارچ‌های تفت داده شده را با کره نرم شده، سیر رنده شده، جعفری ساطوری خرد شده و ادویه‌ها مخلوط کنید.

سپس، بلال آب‌پز و خنک شده را به‌صورت عمودی و به شکلی که کاملا ثابت شده باشد با دست در ظرفی نگهدارید. پس از آن، با کمک یک چاقوی تیز دانه‌های ذرت را کاملا برش دهید و از ساقه بلال جدا کنید. سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی بریزید، مقدار کمی شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود.

صبر کنید تا شیر کاملا جذب ذرت شود. سپس، سسی را که در ابتدا درست کرده بودید به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

روش تهیه بلال با شیر و پنیر پیتزا

برای تهیه بلال آب‌پز با پنیر پیتزا هم لازم است مراحل پخت بلال با شیر به روش مکزیکی را که در روش قبل گفته شد عینا دنبال کنید. دانه‌های ذرت که در شیر پختند، ترکیب کره، سیر، جعفری، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن و نمک را به آن‌ها اضافه کنید و بلافاصله تا هنوز مواد داغی خود را از دست نداده مقداری پنیر گودا یا پنیر پیتزا روی این ترکیب بریزید و خوب هم بزنید. این ترکیب شبیه ذرت مکزیکی خیابانی است.

نکات مهم درباره پخت بلال با شیر

موقع آب‌پز کردن بلال به‌هیچ عنوان در قابلمه نمک نریزید؛ وگرنه ممکن است بلال‌هایتان هرگز نپزند!

مدت زمان پخت بلال بسته به نوع قابلمه و دیرپز یا زودپز بودن بلال متفاوت خواهد بود.

برای تهیه بلال کره‌ای به‌جای سیر تازه می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *