کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فست‌فود کرده‌ایم می‌توانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
سینه مرغ: ۱/۴ سینه کامل
جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوری
سیر: ۱ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
چوب دارچین: ۱ تکه
روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۲. مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه کرده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

۳. حرارت را کم کرده، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را ریش ریش کنید.

۴. سیب زمینی‌ها را بشوئید و آب‌پز کنید.

۵. پس از پختن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را پوست گرفته و با گوشت‌کوب یا غذاساز له کنید.

۶. سیب‌زمینی له شده را در کاسه‌ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.

۷. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل شود.

۸. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.

۹. بقیه مایه را به همین ترتیب آماده کرده و سعی کنید همه کراکت‌ها هم اندازه باشند.

۱۰. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.

۱۱. آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.

۱۲. کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.

۱۳. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کراکت‌ها را در روغن سرخ کنید.

۱۴. پس از اینکه کراکت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *