پیکاتای مرغ یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که با سینههای مرغ درست میشود. سینه مرغ را نازک میکوبند، در آرد لایروبی میکنند و در تابه سرخ میکنند تا قهوهای طلایی شوند. سپس مرغ را در یک سس مخصوص میپزند. در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا میکنیم.
پیکاتای مرغ یک دستور غذای خوشمزه ایتالیایی است. این سینه مرغ است که در سس با لیمو، کیپر، آب گوشت و کره پخته شده است. به طور کلی، این غذای ایتالیایی با سالاد، انواع ساده پاستا یا سبزیجات اصلی همراه است. حالا اگر میخواهید طرز تهیه آن را را یاد بگیرید، به خواندن مقاله زیر ادامه دهید.
پیکاتای مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
فیله سینه مرغ 8 عدد
لیمو (شما از آب و پوست آن استفاده می کنید) 2 عدد
آرد گندم 4 قاشق غذاخوری
گیاه کیپر مقداری
نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه
کره 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
برگ جعفری 1 شاخه
آب مرغ 400 میلی لیتر
دستور تهیه
به طور کلی برای تهیه پیکاتای مرغ از سینه مرغ استفاده میشود. از آنجایی که این قسمت نسبتاً خشک گوشت مرغ است، پس از جذب طعم سس، از نظر بافت و طعم عالی است. در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ 50 دقیقه خواهد بود.
1. فیلههای مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
2. سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.
3. سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.
4. وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیلهها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.
5. حالا نوبت قهوهای کردن حبههای سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابهای که استفاده میکردید اضافه کنید. بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.
6. لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید.
7. اجازه دهید 10 دقیقه با حداقل آتش پخته شود.
8. بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.
9. وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیلههای مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.
10. بعد از 5 دقیقه کیپرها را اضافه کنید. اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.
11. جعفری خرد شده را اضافه کنید.
12. برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.
13. در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کردهاید در بشقاب سرو کنید.
نکاتی برای تغییر بافت پیکاتای مرغ
کسانی هستند که ترجیح میدهند سس مرغ غلیظ باشد. اگر این مورد شماست، میتوانید با افزودن مواد دیگر به آن برسید. توصیه اینکه یک قاشق نشاسته ذرت را که قبلا در دو قاشق آب طبیعی حل کرده اید اضافه کنید تا گلوله نشود. گزینه دیگر اضافه کردن آرد گندم است که در آب حل شده است یا حتی خامه.
با پیکاتای مرغ چی سرو کنیم؟
خوشبختانه مخلفاتی که به خوبی با پیکاتای مرغ ست میشوند، متنوع هستند. به طور کلی، اغلب با یک غذای ماکارونی سرو میشود، چه ماکارونی شکم پر، چه تالیاتل یا اسپاگتی. همچنین با سبزیجات، برنج، کینوا و حتی پولنتا ترکیب میشود.
این دستور را در خانه تهیه کنید
مرغ یک ماده سالم و بسیار متنوع است. همانطور که مشاهده کردید، این دستور پخت نیازی به دانش خاصی از غذا ندارد. بنابراین، ما شما را تشویق میکنیم که آن را امتحان کنید.
با این حال، لطفاً توجه داشته باشید که گنجاندن گوشتها با کره یا سسهای خامهای به دلیل محتوای کربوهیدرات بالا معمولاً به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه نمیشود. با این حال، قطعاً مشکلی نیست که هر از چند گاهی از خوردن آن لذت ببرید!
منبع: بیتوته