“سالاد شیرازی” فوق‌العاده ترین برای سرو در کنار غذاهای پلویی می باشد که درست کردن آن با لیمو ترش لذت دیگری دارد.

سالاد شیرازی ترکیبی بسیار خوشمزه از خیار و گوجه فرنگی و پیاز می باشد که در کنار آبلیمو تبدیل به یک چاشنی بی نظیر خواهد شد و تقریبا کنار تمام غذاهای پلویی می توان آن را تهیه نمود.

مواد اولیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی

سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار آسان می باشد و در اغلب سفره ها در کنار غذاهایی مانند قورمه سبزی و ماکارونی و … سرو می شود.

برای درست کردن این سالاد کافی است خیار ، گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کرد کنید.

نگینی خرد کردن مواد

سپس هر سه را با هم مخلوط کنید و کمی آبلیمو و آبغوره و نمک به آن اضافه کنید و سرو نمایید.

تصویر نهایی سالاد شیرازی

نکته درست کردن سالاد شیرازی

این سالاد را سعی کنید در کنار وعده های پلویی آماده نمایید که سرو این غذا در کنار قرمه سبزی نیز خالی از لطف نمی باشد.
در این سالاد میتوانید از مقداری جعفری ساطوری شده و یا نعنای خشک شده استفاده کنید.
شاید جالب باشد که بدانید به جای استفاده از آب لیمو اگر از لیمو ترش استفاده نمایید طعمی بی نظیر تر و دلچسب تر را شاهد خواهید بود.
سعی کنید که مواد لازم سالاد شیرازی زیاد خرد کنید تا طعم مطلوب تری را به این سالاد بدهید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد شیرازی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد شیرازی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *