فلافل آبادانی بدون نخود جایگزینی خوشمزه و مغذی برای فلافل سنتی است، این نوع فلافل برای افرادی که به نخود حساسیت دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند مناسب است.

دستور تهیه فلافل بدون خیساندن نخود مناسب وقتهایی است که هوس پخت فلافل کرده اید و از طرفی هم نمیخواهید با استفاده از نخود خیس نخورده، گوارش خود را دچار مشکل کنید؛ اینجاست که آموزش فلافل به روشی که در ادامه بخش آموزش آشپزی خواهید خواند، فوق العاده برایتان کاربردی خواهد بود.

مواد لازم فلافل آبادانی بدون نخود

دال عدس 250 گرم
آرد سوخاری 100گرم
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری و تلخون 50 گرم
سیب زمینی 1 عدد متوسط
ادویه فلافل شامل نمک، فلفل، پودر انبه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خمیر فلافل پفکی با دال عدس

این دستور تهیه، یکی از ساده ترین ها در لیست فلافل خانگی است که برای شروع آن ابتدا باید دال عدس ها را داخل آب گرم به مدت 6 الی 7 ساعت بخیسانیم.
در مرحله بعد، دال عدس های خیس خورده را داخل غذا ساز ریخته و همراه سایر مواد اولیه، همچون پیاز، سیب زمینی، سبزی ها که شامل جعفری و تلخون بود، سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کاملا میکس میکنیم.
بعد از میکس شدن مواد، آرد سوخاری را اضافه کرده و بعد از ترکیب مواد با آرد سوخاری، کمی استراحت میدهیم تا مواد به اصطلاح به خورد هم بروند.
خمیر فلافل شما آماده است؛ میتوانید با فلافل زن یا هر قالب در دسترس دیگر آن را شکل داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *