“قارچ کبابی” یک پیش غذای کبابی می باشد که روش تهیه آن را در ادامه بیاموزید.

مواد لازم برای قارچ کبابی

قارچ تازه و درشت 4 الی 5 عدد
سیر رنده شده یک حبه
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز :به تعداد دلخواه
سیخ چوبی به تعداد

طرز تهیه قارچ کبابی

ابتدا قارچ ها را بشویید و بعد با دستمال خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس آن را به صورت درسته و یا نصفه با مقداری نمک ، فلفل ، آبلیمو و سیر مخلوط کنید تا کاملا اطراف آن به مواد آغشته شود.بعد داخل مخلوط روغن زیتون و جعفری خرد شده به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بخوابانید.
بعد از این مدت قارچ ها را به سیخ بکشید و لابه لای آنها گوجه فرنگی ، فلفل و پیاز قرار دهید و بر روی حرارت ملایم کباب کنید و به عنوان یک غذای سبک میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد قارچ کبابی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قارچ کبابی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *